MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: PROMOCJA dla posiadaczy T-MOBILE (2 usługi w cenie 1)!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witajcie,

chciałbym Was poinformować o krótkiej i okazjonalnej promocji dla wszystkich posiadaczy telefonów T-MOBILE

Każdy kto zamówi DOWOLNĄ USŁUGĘ o wartości 30,75zł pod Naszym numerem telefonu 92510 w sieci T-MOBILE (ERA) może się do mnie zgłosić, a otrzyma dowolną inną usługę o wartości 24,60zł ZA DARMO!

PRZYKŁAD:
Zamawiasz 100000$ na survivalu i jako darmową usługę wybierasz VIPA którego otrzymujesz za darmo!

[Obrazek: new-look-sale-2-1-588x588.jpg]

BONUSY SIĘ SUMUJĄ!
Czyli jeśli zamówisz 3 usługi to dostaniesz kolejne 3 o wartości 24,60zł za darmo!

Promocja obowiązuje tylko przez 3 dni od dziś 27 maja do 30 maja!
Promocja jest tylko kilkudniowa i najpewniej już się nie powtórzy, dotyczy tylko posiadaczy numerów w T-Mobile.

Zamówiłeś usługę i chcesz odebrać bonus?
Napisz do mnie prywatną wiadomość podajać numer telefonu z którego ją zamówiłeś a otrzymasz bonus! Możesz też wysłać email na mineserwer@zarabiam.com

PROMOCJA DOTYCZY KAŻDEGO SERWERA W NASZEJ SIECI!
Promocja obowiązuje jeszcze 2 dni Smile
Jakież szczęście mnie spotkało, że jestem akurat w tej sieci, januszowe myślenie wzięło górę i skorzystałem ;p Dziękować Banan za promocje :>
Mini (Zapowiedziany, ale kij xD) prezencik dla osoby może być ;p
Przypominam ze dzis ostatni dzien promocji dla tych którzy chcą skorzystać.

Jeśli a jeśli znajdzie sie ktoś kto wysle 3 x smsa w tej taryfie otrzyma 3 usługi w tej samej cenie gratis!

Jest to ostatnia okazja na taka promocje Smile
No i promocja zakończona, dziekujemy za udział.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie