MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Szukanie Inspiracji GTA Questy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Heja wszystkim Smile

potrzebuje szybkiej inspiracji

- jak wiecie questy na gta mają pewien model który zaplanowałem

pierwsze questy u różnych mafii polegają na przyniesieniu głów,
drugie questy na zabiciu jakiegoś mafiozy
trzecie questy to banki
czwarte to rozne rezydencje i wieksze lokacje

chciałbym też wporowadzić 5 poziom tych questów i tu pytanie do Was, jaki styl/gatunek takich questów powinien być? rzuccie cos co pasuje w klimaty gta i w miare prosto bedzie zbudowac 6 takich lokacji (bo bedzie 6 mafii).
Nie wiem czy by się to zgadzało z klimatem GTA ale może być przemyt osoby przez granice, pod ziemią pod murem oddzielającym granicę np jak w meksyku. Drugim co mi po prostu wpadło do głowy to jest napad na ruchomy konwój i trzecim zabicie szefa wrogiej mafii. Reszta wedle uznania to tylko miało naprowadzić i tyle.
Bez sensu, pisze ze ma to byc zbiór questów które pasują do każdej z mafii, nie pojedynczy nic nie wnoszący quest.
Nie przeczytałeś ze zrozumieniem mojego posta.
Mafie skad się biorą... i mają jakiś cel. Czesc z nich moze byc mafiami narkotykowymi. Byc moze dobrym rozwiazaniem byloby powstrzymanie mafii przed transportem narkotykow do okreslonej lokacji. W nagrode jakas suma pieniezna czy cos takiego. Mafie moga byc rozne czy to sycilijczycy czy rosjanie.. zalezy od danego czasu. Oczywiscie to tylko moje spekulacje, moge sie mylic z tematem. Ale mysle ze w calosci moglo by sie to jakos laczyc.
dobra kolejny którego przerasta czytanie ze zrozumieniem, wiecej spamu niż pomocy, mimo to dzięki za chęci.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie