Witam
Mam pytanie dosyć długo tu gram i wydaje mi się że zadanie u rybaka nie jest wykonalne a przyznajmniej zajmei ci koło miesiąca
Jak można zdobyć 20 błazenków
Zmiencie błazenki na rozdymkę
Myślę że nie jstem jedyny
Sory za pisownie
.... 62 wyświetlenia i cisza ... ludzie co dziennie jestem na serwerze .... nikt nie ma błezenków czy jest kto kolwiek kto zadanie u rybaka zaliczone ma
Esmak, nie uważasz, że nie każdy quest powinien być łatwy? Pomyśl jaką satysfakcję będziesz miał, gdy zaliczysz to zadanie zbierając 20 błazenków.
(05-June-2018 01:49:20)polaklbn napisał(a): [ -> ]Esmak, nie uważasz, że nie każdy quest powinien być łatwy? Pomyśl jaką satysfakcję będziesz miał, gdy zaliczysz to zadanie zbierając 20 błazenków.
Pewnie nie grasz tego trybu, a się udzielasz. Nie każdy ma czas siedzieć i łowić te błazenki przez 5h dziennie, aż przez miesiąc. Satysfakcję będziemy mieli jak dostaniemy +/- 200$. Tak w ogóle po co jest ten quest jak i tak prawie nikt go nie robi? Esmak, dobrze napisał, żeby najlepiej zmienić blazenki na coś innego.
Pozdrawiam, miłego dnia.
(05-June-2018 04:30:49)PePsI_2 napisał(a): [ -> ]Pewnie nie grasz tego trybu, a się udzielasz.
Polak jest policjantem, członkiem ESB i byłym moderatorem SB, a ty mówisz że, nie gra na tym trybie. Zrób research zanim napiszesz głupotę.
''mówisz że nie gra na tym trybie.'' Idź do szkoły naucz się składać zdania. Jak już to napisałem, że nie gra na tym trybie. ;p
Cytat:Pewnie nie grasz tego trybu
I kto tu nie potrafi składać zdań? Moje zdanie jest całkowicie poprawne. Zapomniałem jedynie dodać jednego przecinka. Co do "jak już to napisałem, że nie gra na tym trybie", polak jest bardzo aktywny na SkyBlocku, tylko w godzinach późniejszych niż 15, czy 16. Masz do niego problem bo go nigdy nie widziałeś. Jak już ci napisałem
najpierw zbierz informacje,
potem pisz głupoty.
O widzę że nie potrzebnie jakieś są tu spinki ja tylko podałem cos co widze w tym zadnaiu i fajnie było by to zmienić
Mój głos nie jest jedyny ale jeżeli nie da się tego zmienić nikt tego nie bedzie robił
wracając do wypowiedzi "polaklbn" hmmm a powiedz mi zaliczyłeś to zadanie tak szczerze hehe bo wycodzi na to ze coś istnieje ale jest to fikcją jak związki zawodowe w mojej pracy
pozdrawiam
Nie potrzebne spinki chyba czas uciac. Przeanalizujemy tego questa i jego nagrode z innymi opiekunami SkyBlocka i zobaczymy co z tego wyniknie. W razie gdy cos zostanie zmienione zostaniecie poinformowani. Na chwile obecna zamykam watek jezeli bedzie potrzeba to wiadomosc pv i w razie potrzeby zostanie otwarty. Pozdrawiam

Zadanie u Rybaka poprawiłem/zmieniłem. Od teraz, aby wykonać zadanie potrzebujesz 20 surowych ryb, 20 surowych łososi, 20 rozdymek. Co do zgłoszenia - potwierdzam że było by to bardzo trudne. Rozważałem większe wynagrodzenie, lecz lepszym pomysłem okazał się twój, czyli zamiana błazneków na rozdymki. Dziękujemy za zgłoszenie

. Pozdrawiam.