MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Zniknięcie przedmiotów
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć. Dziś, ok. 10 minut przed napisaniem tego wątku, odbył się event spleef na Sky Block +. Wszystko było dobrze, po przegraniu miało się itemy, ale, gdy w moim przypadku, wpisałem /spleef oglądaj i chciałem wrócić na spawna, pierw wpisałem /is, ale komenda ta, była zablokowana na tym terenie, wiec wpisałem /spawn, po czym teleportowało mnie na spawn, ale itemy znikły, nie licząc lvl'a. Na evencie Spleef oczywiście itemów nie było, tylko łopata do podkopywania. W ekwipunku miałem 2x buty 4/3, 2x spodnie 4/3, 2x klaty 4/3, 1x helm 4/3 i 1x helm hadesa, miecz Sharp 5, unb 3 i fire aspect 2, łuk Power 5, punch 2, flame 1, infinity 1, unb. 3 kilof 5/3/1 (Eff 5, Unb 3, Silk touch 1) i jakies tam itemy z kopania, które są dla mnie nieważne. Mam nadzieje, że przedmioty zostaną mi zwrócone. (Nick zawe12w5)

Pozdrawiam SoManyyy
Witam!

Chciałbym tylko napisać iż przed eventem były pisane ogłoszenia pisane o tym ze o itemy stracone administracja nie odpowiada .

Pozdrawiam
Tak jak napisał @up administracja nie odpowiada za utracone itemy
Na początku eventu było info że znikają itemy, najlepiej wszystko odłożyć. Gdybyś przeczytał informację na czacie byś itemów nie stracił :/.
ps. Teraz już eq jest przywracane po grze lub po odpadnięciu czy wyjściu.
Pozdrawiam.
Przekierowanie