Witam. Otóż zauważyłem, że niektórzy gracze teleportują się poza pvp podczas walki. I tutaj pytam - o co chodzi? Biłem PanDiament1 i CastleWars, ale zawsze znkali, jak tylko mieli +/- 20hp nad głowami. I to w ruchu, co oznacza, że nie używali komend. Niestety nie mam filmiku no bo jak? PanDiament1 wyszedł i nie wrócił na pvp, a miał całą zbrojkę nadal i nie pisało, że umarł. A raczej guardiana to on nie wykupił. To samo przy CastleWars. I tutaj się pytam - jak to możliwe?! Dopóki pomocnicy nie mają dostępu do ncp to jest słabo...
zacytuje moja odp co do ncp
o em gje jak dzieci byscie sie mogli domyslec kalis robi range pomocnik od nowa daje permissie zachowanie zalosne
Co do tematu to gracze mogli nie swiadomie perlowac bugi czasami powoduja ze perly nie widzimy oni oraja i gra się konczy bądz co badz wykorzystują bug serwera co jest zabronione.
Perły na pewno nie rzucili. Po dokładnym rozejrzeniu się nie zobaczzyłem ich. Po a poza tym PanDiament1 tepnąl się z 2hp nad głową, co równe jest killowi przez perłę... Każdy z nich trzymał miecz w tej chwili.
Też tak mi się przytrafiało lecz logi (ncp) nic nie wykazywały.
Podejrzewam szybki /spawn
Tesasz sprawdzaj pvp, logi bitewne się przydadzą

Nie wiem jak ci pomóc, musiał bym mieć jakieś dowodu albo pokazane jak to sie stało, wtedy mógł bym dojść do tego.
Zamykam...