MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Nowy klan, lecz stare błędy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Sup, Banan.
Chciałem tylko zgłosić problem, który dotyczy się klanów, a konkretnie klanu NIZL. Na samym początku powstania tego klanu niektórych graczy (przykładowo skydiks) nie można było dodać. Po jakimś czasie klan kompletnie stracił rolę lidera, potem 3 osoby w klanie były jedną osobą i tych bugów tak się nazbierało, że masakra zliczać. Niedawno zdobyłem drugi miecz klanowy i postanowiliśmy z resztą ekipy NIZL założyć klan na nowo, jednak nadal napotykamy się na stare problemy, z jedną różnicą - teraz to mnie nie mogą dodać do klanu. To zjawisko panuje już od bardzo dawna, mógłbym w imieniu całego naszego klanu prosić o naprawę tego błędu, albo chociaż wzięcie go pod uwagę na potem? Klan nie jest jakoś bardzo potrzebny w tym momencie, ale jeśli kiedyś mają wydarzyć się specjalne eventy dla klanu... Nie chciał bym takiego przegapić ze względu na błąd trybu.
Kto jest liderem klanu? zresetuje sie i po sprawie.
Yetiii jest liderem klanu, ale to już nie jest tak istotne ponieważ rola lidera już została przywrócona - gorzej z członkami, bo nie wszystkich Yetiii może dodawać. Przykładowo w moją stronę taki komunikat poszedł, więc gram bez klanu. Nie mam zielonego pojęcia dlaczego się tak dzieje.
Ta sama sytuacja co tutaj: http://mineserwer.pl/Temat-b%C5%82%C4%85...y-do-klanu

ale naprawiłem to aby zapraszający otrzymywał taką informację:

https://scr.hu/Y193wJ

jeśli zauważycie inne problemy z gildiami to dokładnie je opisujcie, to bardzo długi i skomplikowany kod na wiele tysięcy linijek, więc na pewno mogłem się gdzieś pomylić, jednak opis błędów musi być bardzo dokładny.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie