MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Siema #2
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Skoro wy to i ja Big Grin
Witajcie! Przedstawię wam 10 faktów o mnie!
1.) Znak zodiaku: Wodnik
2.) Ulubiony przedmiot w szkole: Kanapka
3.) Największy fail w dziejach Minecrafta: To była moja pierwsza gra na singlu. W nocy zza drzewa wyłonił się szkielet. Jako wystraszona, małoletnia dziewczynka ukryłam się za drzewem i wcisnęłam Esc. Czekałam 20-30 minut, żeby sobie poszedł. Wtedy zorientowałam się, że gra się zatrzymała.
4.) W gimnazjum byłam totalnie Emo. Różowe, niebieskie, czerwone.. różne kolory włosów miałam. Ubrana na czarno. Zamknięta w swoim małym świecie.
5.) Lubie rozmawiać z inteligentnymi ludźmi, mającymi szeroką wiedzę na temat metafizyki.
6.) Interesują mnie tematy religijne, duchy, demony, egzorcyzmy.
7.) Nie toleruję osób znęcających się psychicznie nad innymi ludźmi, bądź krzywdzących zwierzęta. Niestety takich jest dużo.

8.) Kiedyś chciałam być psychiatrą.
9.) Lubię ,,bawić się,, w psychologa, doradzać innym.
10.) Jak byłam bardzo mała, to rzucałam w brata jabłkami, krzycząc ,,Właź do pokeballa,,. - Dziwi mnie, że jeszcze żyję.
3 i 10... xD
Biedny Brat xD
Mała byłam xD
Ciekawe fakty ^^ Psychiatrą też chciałem być, a nadal ciągle chcę. "Psychologowanie ludzi" też mi nieźle wychodzi Wink
Ciekawe czy brat by ewoluował.
Fajne fakty
A skoro interesujesz się egzorcyzmami może wpadniesz na ts i sobie pooglądamy Egzorcystę i pogadamy
Oglądałam to... ogólnie jak tak teraz myślę to oglądam prawie same horrory ;D
Interesujące fakty.
Może zostaniesz księdzową czy egzorcystką Tongue (czy jak się to nazywa xd)
Hehe...
Nie lubisz jak ktoś się znęca psychicznie?
To w fifie byś się wytrzymała :>

Spoko fakty, jutro dam plusa (rzecz jasna jak nie zapomnę a to się może zdarzyć)
no hejka
Stron: 1 2
Przekierowanie