MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Więcej inty = szybsza reg. many? (+ Gandalf w tawernie)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam.
Chciałbym dzisiaj zaproponować pewien overhaul dla many Maga (bądź również innych profesji), a mianowicie czy wraz ze wzrostem inteligencji regeneracja many mogłaby również wzrastać. Przykładowo co 100 lub tam 50 inteligencji regeneracja many przyśpieszałaby o 1 punkt u każdej profesji, a u Maga ekskluzywnie przyśpieszałaby o 2 punkty. Myślę, że byłaby to gratka, szczególnie biorąc pod uwagę fakt że Mag cierpi na swojej mobilności, bo musi co chwilę potki zasysać, które przy 700 całkowitej many dużo nie dają. A propo, czy Mag mógłby również otrzymać coś w stylu ulepszenia w tawernie, że od na przykład 50 poziomu (lub wyższego) Gandalf dawałby mu średnie mikstury many zamiast małych? To również by go wspomogło i jego magię, chociaż nie wiem czy nie byłoby to zbyt dużym przywilejem maga. Czekam na odpowiedź.
szybszej regeneracji many na bazie inteligencji na pewno nie bedzie, magowi i tak maja 2krotnie wieksza regeneracje niz inne profesje,
dodatkowo jesli ktos ma vipa to mana regeneruje mu się 4krotnie szybciej, wiec na regeneracje many nie musza tak bardzo narzekac.

MAG: 2 PKT CO 10 SEK
MAG+ VIP: 4 PKT CO 10 SEK

INNE PROFESJE: 1 PKT CO 10 SEK
INNE PROFESJE + VIP: 2 PKT CO 10 SEK

Mikstury many nie istnieją bez powodu, twoja sugestia stara się je jedynie wyeliminować próbować robić na pewno nie będziemy.

Ale twoją sugestie względem magów wziałem pod udział i dla magów +50 są już średnie mikstury many.
A dla paladynów nieco więcej strzał. Wojownik i Paladyn bonusów nie otrzymują.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie