18-May-2018, 23:07:19
1. Mam na imię Krystian ( co wie już większość osób xd)
2. W listopadzie będę miał 14 lat :3
3. Mam 2 zwierzaki, psa który ma wszystko gdzieś i kładzie się na ulicy ( nwm jakim cudem jeszcze żyje) oraz kota którego wołam otwierając lodówkę ( nie pytać )
4. Gram głównie na mcs , mc i ms przeważnie pod Nickiem __P4ND__ ( jeśli chcecie wiedzieć na jakich trybach to napisać xd)
5. Lubię historię oraz język niemiecki <3
6. Nie rozumiem w większości nic z fizyki ( wzorów ) ale mam fajną nauczycielkę, tak samo mam fajnego nauczyciela z WF-u
7. Oprócz grania w mc gram w : NARC, Overlord II, Turing Point Fall Of Liberty , FarCry ( takie gry które kupiłem kilka lat temu ) z tych gier przeszedłem wszystkie 2-3 razy opróczNARC. Na telefonie w : World Conqueror 3/4, Glory Of Generals II, Royal Revolt II
8. Lubię gry o tematyce wojennej
9. Kebaby <3
10. Lubię się ubierać w dresy xd
11. Lubię słuchać muzyki zagranicznej jak i polskiej
12. Niektóre polskie utwory wywołuje na mnie różne emocje
13. Kocham oglądać filmy o tematyce wojennej ( polskie ). Takie jak Kamienie na szaniec , seria filmu Wojenne dziewczyny , Leningrad
14. Lubię oglądać horrory oraz parodie horrorów ( seria Straszny film ). A z horrorów Eksperyment SS , The Ring , The Grudge , Chłód w lipcu ( to raczej thriller ale mogę zaliczyć)
15. Jeśli to kogoś interesuje to nie mam dziewczyny
16. Wolny czas poświęcam ( nie licząc grania ) na jeździe na rowerze oraz graniu w hokeja
17. Mam starszego brata
18. Nie cierpię poniedziałków;-;
19. Kocham soboty i piątki <3
20. I na koniec lubię pvp w mc
Jeśli to przeczytałeś to gratki , jeśli chcesz coś jeszcze wiedzieć to pisz .
Pozdrawiam Natalie i Ole :3
Zapomniałem dodać że jest wątek nie jest dla repek ,napisałem to tylko "tak se"
2. W listopadzie będę miał 14 lat :3
3. Mam 2 zwierzaki, psa który ma wszystko gdzieś i kładzie się na ulicy ( nwm jakim cudem jeszcze żyje) oraz kota którego wołam otwierając lodówkę ( nie pytać )
4. Gram głównie na mcs , mc i ms przeważnie pod Nickiem __P4ND__ ( jeśli chcecie wiedzieć na jakich trybach to napisać xd)
5. Lubię historię oraz język niemiecki <3
6. Nie rozumiem w większości nic z fizyki ( wzorów ) ale mam fajną nauczycielkę, tak samo mam fajnego nauczyciela z WF-u
7. Oprócz grania w mc gram w : NARC, Overlord II, Turing Point Fall Of Liberty , FarCry ( takie gry które kupiłem kilka lat temu ) z tych gier przeszedłem wszystkie 2-3 razy opróczNARC. Na telefonie w : World Conqueror 3/4, Glory Of Generals II, Royal Revolt II
8. Lubię gry o tematyce wojennej
9. Kebaby <3
10. Lubię się ubierać w dresy xd
11. Lubię słuchać muzyki zagranicznej jak i polskiej
12. Niektóre polskie utwory wywołuje na mnie różne emocje
13. Kocham oglądać filmy o tematyce wojennej ( polskie ). Takie jak Kamienie na szaniec , seria filmu Wojenne dziewczyny , Leningrad
14. Lubię oglądać horrory oraz parodie horrorów ( seria Straszny film ). A z horrorów Eksperyment SS , The Ring , The Grudge , Chłód w lipcu ( to raczej thriller ale mogę zaliczyć)
15. Jeśli to kogoś interesuje to nie mam dziewczyny
16. Wolny czas poświęcam ( nie licząc grania ) na jeździe na rowerze oraz graniu w hokeja
17. Mam starszego brata
18. Nie cierpię poniedziałków;-;
19. Kocham soboty i piątki <3
20. I na koniec lubię pvp w mc
Jeśli to przeczytałeś to gratki , jeśli chcesz coś jeszcze wiedzieć to pisz .
Pozdrawiam Natalie i Ole :3
Zapomniałem dodać że jest wątek nie jest dla repek ,napisałem to tylko "tak se"