MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Bug(glitch) przez moby na fantomie...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam otóż dzisiaj z samego rana dosłownie chwilę przed zostałem zglitchowany przez moby w ścianie i po prostu nie mogłem z niej wyjść.. Chciałbym odzyskać mój zwój na fantoma albo po prostu abyś mnie tam przeniósł teraz jestem nie wiem jak wieczorem dlatego wolałbym teraz z rana albo w godzinach popołudniowych jeśli oczywiście dasz radę..

A tutaj dowód glitcha..

https://zapodaj.net/4e22f535dc88a.png.html

Z góry dziękuję i mam nadzieję, że dostanę z powrotem co mi się należy. Pozdrawiam HeX.
Jedna dodatkowa informacja (jeśli ktoś nie wie) - "glitch" wydarzył się za pośrednictwem "Żyjących dusz" (tych lewitujących złotych mieczy) - najprawdopodobniej HeX był zbyt blisko ściany, co spowodowało że jeden z tych mobów przeteleportował go w ścianę. Sam tego doświadczyłem, Ty Banan również widziałeś scenerię w której dusiłem się w ścianie.
Nie jest to ani bug ani glitch który można byłoby jakkolwiek ograniczyć, dlatego należy traktować tą umiejętność potworów jako groźna, choć niezwykle rzadką - jest to niewątpliwie bardzo proste do uniknięcia (wystarczy nie kampić przy ścianach). Rekompensaty nie będzie gdyż, nie zostało zgłoszone nic co by mogłoby być poprawione.

I o ile kiedyś poszedłem na rękę i dałem ci drugą szanse (bo w ścianie były dziury) to aktualnie ich nie ma (weryfikowałem po twoich kordach), dlatego należy po prostu dodatkowo uważać.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie