cześć chciałbym dziś poruszyć sprawę mojej nie działającej włóczni na survivalu mianowicie gdy uderzam jakiegokolwiek gracza to hp są zabierane lecz głód nie schodzi Bardzo bym prosił o pomoc i naprawienie przedmiotu
Generalnie chodzi o to, że poprzedni właściciel lub jeszcze wcześniejszy może przez przypadek może nie nikt nie wie ale nazwał ją.
Upss nie ten wątek przepraszam za mój błąd
to nie jest błąd
Tak jak byś próbował zmienić coś z excem w kowadle, a efektem tego będzie nie działający exc.
w sklepie z boskimi itemami na spawnie powinna być tabliczka informująca że exc czy też boskie po zmianach w kowadle przestaną działać, oraz że
Administracja nie odpowiada za to.
myślę, że pomogłem
Pozdrawiam

jeśli kupiłeś tę włócznie od kogoś nie dziw się ze nie działa
trzeba wcześniej sprawdzać czy wszystko z danym itemem jest w porządku
Witam ponownie, kiedyś miałem podobną sytuację lecz z excaliburem ( http://mineserwer.pl/Temat-Miecz-nick-Lo...ight=miecz ) . Tak tam napisałem iż nie było tabliczki typu "nie enchantuje itd exca w kowadle" coś takiego wiesz o co chodzi. Niby teraz jest ale skoro gracz sam napisał, że broń zostałą zakupiona przez /oferty mógł nie wiedzieć. Myślę, że naprawienie/wymienienie byłoby dosyć fajnym gestem dla takiego mało rozgarniętego gracza. Oczywiście powinien już wiedzieć co i do czego się wkłada.
(17-May-2018 09:51:08)Neluri napisał(a): [ -> ]jeśli kupiłeś tę włócznie od kogoś nie dziw się ze nie działa
trzeba wcześniej sprawdzać czy wszystko z danym itemem jest w porządku
Czyli sądzisz, że każda broń na ofertach jest zepsuta i nie należy ich kupować aby taki wojownik jak ty nie musiał męczyć paluszków na pouczanie takich "stivów". "trzeba wcześniej sprawdzać czy wszystko z danym itemem jest w porządku" czyli musiał komuś napisać : o cześć cześć wiesz bo ja chciałbym tego smiesznego patyka i wiesz bo się troche sykam to weź mnie uderz na pvp żebym poczuł siłę, ale nie zabijaj mnie. Haha
więc kupiłeś niedziałającą broń, bronie których nazwa jest modyfikowana zawsze tracą swoje moce, jest i było tak od zawsze. Naprawiane też nic nie będzie bo sprzedający też sprzedał ją najpewniej po kosztach z uwagi na jej utraconą dodatkową moc.
Więc nie mogę liczyć na naprawianie Broni ?