15-May-2018, 18:58:15
Witam mam propozycje dotyczącą stworzenia nowego działu lub dodania opcji do oznaczenia (przez Administracje) wątków w poszczególnych działach.
Nowy Dział
jak miało by to wyglądać?
1.wchodzimy w dział Bugi/Błędy
2.wybieralibyśmy serwer którego dotyczy błąd
3.opisujemy błąd, jaki tryb, dajemy dowody itd.
4. Czekamy aż Ktoś z Administracji po zapoznaniu się z wątkiem przeniesie Nasz wątek do 1 z podziałów.
poddział Oczekiwania
wszystkie wątki (błędy) które oczekują na naprawę.
poddział Oczekiwania II (Nazwa może być inna)
wszystkie wątki (błędy) które oczekuje na naprawę, ale naprawa potrwa dłużej ponieważ na chwile obecną nie da się naprawić lub jest poszukiwany plugin zamienny. coś w tym stylu
podział Archiwum
wszystkie wątki gdzie błędy zostały naprawione
Kosz
tu chyba nie muszę tłumaczyć
Lub
Opcja Oznaczenia Wątków (przez Administracje)
każdy wątek napisany w poszczególnych działach był by oznaczamy
W Naprawie
(Administracja zapisała by błąd i miała by to na uwadze)
jest też jedna opcja ale nie zawsze się sprawdza
Chodzi tu o to by Administracja pisała w wątkach graczy ( informowała) że Bug zostanie naprawiony albo jest naprawiany czy też że szukają rozwiązania
Myślę że to ułatwi naprawianie błędów (błędy będą szybciej naprawiane) i pozbędzie się os które nabijają posty chodzi mi tu głównie o pisanie ,,@refresh,,
Nowy Dział
jak miało by to wyglądać?
1.wchodzimy w dział Bugi/Błędy
2.wybieralibyśmy serwer którego dotyczy błąd
3.opisujemy błąd, jaki tryb, dajemy dowody itd.
4. Czekamy aż Ktoś z Administracji po zapoznaniu się z wątkiem przeniesie Nasz wątek do 1 z podziałów.
poddział Oczekiwania
wszystkie wątki (błędy) które oczekują na naprawę.
poddział Oczekiwania II (Nazwa może być inna)
wszystkie wątki (błędy) które oczekuje na naprawę, ale naprawa potrwa dłużej ponieważ na chwile obecną nie da się naprawić lub jest poszukiwany plugin zamienny. coś w tym stylu

podział Archiwum
wszystkie wątki gdzie błędy zostały naprawione
Kosz
tu chyba nie muszę tłumaczyć
Lub
Opcja Oznaczenia Wątków (przez Administracje)
każdy wątek napisany w poszczególnych działach był by oznaczamy
W Naprawie
(Administracja zapisała by błąd i miała by to na uwadze)
jest też jedna opcja ale nie zawsze się sprawdza

Chodzi tu o to by Administracja pisała w wątkach graczy ( informowała) że Bug zostanie naprawiony albo jest naprawiany czy też że szukają rozwiązania
Myślę że to ułatwi naprawianie błędów (błędy będą szybciej naprawiane) i pozbędzie się os które nabijają posty chodzi mi tu głównie o pisanie ,,@refresh,,