Cześć z tej strony g3g3r!
Moja propozycja dotycząca Forum jest następująca:
Często są osoby na forum do których się pisze na PW oni nie odpisują tygodniami bo najzwyczajniej w świece aktywni nie są.
Myślę że ciekawie byłoby jakby nicki stawały się po tygodniu " Wyblakłe niebieskie " Wtedy by było wiadomo osoba z takim wyblakłym nickiem nie logowała się od dawna na forum. Zaoszczędziło by to nieporozumień tak bynajmniej sobie to wyobrażam.
Na tak ;D ale pewnie administracja nie będzie czasu miała

jak zawsze
Banan wierzę w ciebie ;>
Pozdrawiam.
Oczywiście że nie będzie miała czasu bo piredołami się tutaj nie zajmujemy zrozumcie to kiedyś że zadajecie po 300 pomysłów tygodniowo (z czego 280 to piredoły) i gdybyśmy każdy z nich mieli brać pod uwagę to nawet jakbyśmy siebie sklonowali x10 to i tak byśmy ich nie zrealizowali.
Hmm jestem na tak, ale czy będzie to wykonalne ?
Najgorsze w tym wszystkim jest to że niezależnie JAK GŁUPI pomysł ktoś zaproponuje to większość społeczności jak boty zawsze są na TAK, niezależnie od propozycji.
Powiem coś
jak ktoś kogoś lubi to zawsze zagłosuje na tak 
Ale mnie nie obchodzi czy ktoś mnie lubi czy nie. Chodzi o sam fakt aktywności aby było można rozpoznać.
Rozumiem, więc w takim razie proszę o zamknięcie tematu dziękuję za odpowiedź.
Zamykam. Od siebie dodam, że można ustawić nieobecność w panelu użytkownika (mało osób z tego korzysta), a ostatnią obecność danej osoby możesz zobaczyć wchodząc na profil użytkownika.