MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nowe klasy na wd :)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Chciałbym podzielić sie z wami moimi pomysłami na klasy Big Grin
Pierwszą klasa która chcialbym wam opisac jest
Kameleon Tongue
Posiadałby on Patyka który by sie nazywał przemiana albo kamuflaż wiem dziwne nazwy XD Ale gdyby klikną by tym patykiem np na kwiat to by sie w niego zmienił na 15/10 sek sek i otrzymałby w dodatku speeda I. Byłaby to idealna klasa do przedostania się przez wrogich graczy i rozwalania kamienia dusz. Ponowne uzycie co 60 sek
druga klasa zwałaby sie teleporter ;p
Miałaby ona kompas który by teleportował o 6 kratek w góre albo w duł zależy gdzie gracz patrzy a druga rzecz to zegar który by cofał o 5 kratek. Byłaby to idealna klasa także do zrobienia pleców np: udajesz ze orasz gosc za tb uzywasz cofania i robisz mu plecy Big Grin! Ponowne użycie teleport co 27 sek a cofanie co 36 sek
Ostatnia klasa to medyk :
Miałaby ona kamienny miecz i papier który by robił okrąg o do 5 kratek leczyłby co 3 sek po 1 sercu przez 9 sek Czas do ponownego uzycia to 60 sekund bo jednak to jest op : wiem ze jest błogo, ale niektórzy jednak wolą też klasy co maja takie leczenia. Mam nadzieje, że spodobaja sie takie klasy :o Zwłaszcza dlatego, że od dawna nie była dodana żadna klasa na wd Sad
Są to fajne pomysły, ale wiem, że będą też krytykować te klasy bo nie chcą psuć a może ulepszać wd ?
Ceny mogą być ustalone przez administracje.
Klas jest dużo jak wiecej osób napisze moze zostana dodane ale to zajmuje sporo czasu pisanie sryptów sprawdzanie wszystkiego czy działa itp.
Tryb nie był tak długo jak WvsP ze sporo graczy ma rangi i juz nie ma na co wydawac kasy.
Tymczasowo jestem na NIE

Supporter
Nawet nie czytam twojego posta, czasy na propozycje klas czy nowości do wd przespałeś bo był na to okres podczas beta testów, najpierw odblokuj wszystko co ma do zaoferowania obecny tryb, wprowadzanie na siłe nowych wymysłów mija się z celem, szczególnie teraz gdy tryb jest w fazie trakcie udoskonalania.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie