MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Konie na expiarkach?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Sup, Banan.
Chciałem tylko spytać, czy pozwoliłbyś graczom na używanie koni na expiarkach. Insynuuję, że są one tam zablokowane specjalnie po to żeby gracze nie mogli się dostawać w zbugowane miejsca, albo żeby expienie nie było zbyt łatwe. A co jeśli właśnie dobrym pomysłem byłoby wynagrodzenie graczy, którzy faktycznie na te konie sobie zapracowali? Posiadanie konia jedynie przyśpiesza ruch postaci, ale to i tak dużo jeśli chodzi o samą mobilność podczas expienia, więc myślę że byłby to miły prezent. A co do skoków konia, możesz je zablokować w taki sposób jak to zrobiłeś na labiryntach, nieprawdaż? Powiedz, co o tym myślisz.
Po krótkim zastanowieniu uważam że to dobry pomysł.
To zostało zablokowane nie bez powodu i wątpię aby Banan zmienił w tej kwestii zdanie. Z tego co pamiętam miało to być właśnie po to aby nie było zbyt łatwo na expowiskach.(Jezeli się mylę to proszę mnie poprawić)
(13-May-2018 20:03:11)Pregus napisał(a): [ -> ]To zostało zablokowane nie bez powodu i wątpię aby Banan zmienił w tej kwestii zdanie. Z tego co pamiętam miało to być właśnie po to aby nie było zbyt łatwo na expowiskach.(Jezeli się mylę to proszę mnie poprawić)

Nie musisz pisać czegoś, o czym już sam w wątku wspomniałem. Chyba, że masz na myśli że Banan decyzję o koniach na expowiskach ma faktycznie ustaloną i niezmienną. Lecz ostatnimi czasy widziałem go jak próbuje ułatwiać ludziom expienie. Dodał efekt "Szybkość IV" podczas biegania do portali, odblokował VIPom komendy "/exp *numer expowiska*"... Także myślałem, że odblokowanie koni też mogłoby wejść w grę.
Zbyt duży przywilej i zbyt problematyczny z wielu przyczyn, poza tym niektóre moby nawet nie beda mogly cie uderzyc gdy siedzisz na koniu, stosowanie ich w labiryntach jest przeogromnym ułatwieniem, labirynty tez były budowane z taka mysla aby konie nie sprawiały tam problemów, na spawnie pozostawiłem tą możliwość głownie dla "szpanu" Smile
No nic, trudno. "Was worth a shot" jak to mówią. Temat można zamknąć, a przemyślenia odnośnie wykorzystania potencjału wierzchowców odłożyć na bok. Przynajmniej na teraz.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie