MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Problem z krakenem
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam wczoraj wieczorem robiłem krakena i nwm czy to przez to że Banan robił cos z tymi pluginami ale jak się strzelało w te jego punkty aby pojawił się jego słaby punkt to te lampy się nie zapalały straciłem wczoraj przez to 2 przepustki bo poszedłem drugi raz myślałem że po prostu jakiś jednorazowy błąd ale za drugim razem to samo. Dowodów żadnych nie mam bo ciężko było mi zrobić tam ss
PS i to nie przez to że nie trafiam w punkty bo trafiam po prostu coś się zbugowało

EDIT
I jak się okaże że na prawdę jest jakis błąd to jest szansa że odzyskam przepustki?
EDIT2 Dowiedziałem się właśnie ze na monstrum jest ten sam problem
Na początek to - źle się dowiedziałeś bo nawet na forum wczoraj gość pisał że monstrum bez problemu pokonał. Jeśli wykryłeś błąd nagraj go i zgłoś, bo to co opisujesz mija się z prawdą, sprawdziłem krakena i wszystko działa jak należy. Gdybyś miał materiał video i problem faktycznie by tam istniał, otrzymałbyś zwrot zwoju.
https://scr.hu/Y1nyLn
sprawdzilem jeszcze raz - wiem w czym mógł tkwić problem - flaga na use - jak będziesz to otrzymasz 2x zwrotny zwój - zgłoś sie do mnie na serwerze.
W sumie dałem 2 zwoje dorianowi zeby tobie przekazał - więc zglos sie do niego. (nagroda - czyli zwoj na krakena x2)
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie