MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Skarga na gracza FejeQ
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry:Zapdos
Nicki osób posądzonych:FejeQ
Najdokładniejsza data zdarzenia:2018-05-06
Opis zdarzenia:Gram sobie a tu gracz FejeQ reklamuje swój kanałz
Dowody: https://zapodaj.net/276b78ff4d0bc.png.html
Sugerowany wymiar kary:sami zdecydujcie
Serwer:MineSerwer.pl

Dzięki Narka!
Gracz został ukarany zgodnie z regulaminem.
Hamscy jesteście że mi permbana daliście... Jeszcze jest napisane że reklamuje inne serwery? To niezła administracja Big Grin. Jak mi nie wierzycie[Obrazek: gZd2R8] Big Grin Dzięki mineserwer, i jeszcze coś, jak reklamuje swój kanał na którym mam widzów mogą wbić na wasz serwer i mogą was wspomóc ale spk...Angry

AngryAngryAngryAngryAngry
(06-May-2018 20:43:51)AnuVed napisał(a): [ -> ]Hamscy jesteście że mi permbana daliście... Jeszcze jest napisane że reklamuje inne serwery? To niezła administracja Big Grin. Jak mi nie wierzycie[Obrazek: gZd2R8] Big Grin Dzięki mineserwer, i jeszcze coś, jak reklamuje swój kanał na którym mam widzów mogą wbić na wasz serwer i mogą was wspomóc ale spk...Angry

AngryAngryAngryAngryAngry

Jeśli nie zgadzasz się z tym banem, odsyłam do par. 4 pkt. 11 regulaminu.

§4 Obowiązki - Rozgrywka na serwerze
11.Użytkownikowi zabrania się reklamowania innych serwerów, kanałów YouTube, Twitch, TeamSpeak bez pozwolenia pod rygorem stałej blokady konta.

Jeśli nikt z administracji Ci nie pozwolił reklamować, zostałeś odpowiednio ukarany.

Prosimy o niezamieszczanie tego typu wiadomości w dziale skarg.
Przekierowanie