No nie wierze, wchodze o 22:44 i gość się pyta czy mu coś dam, tepam na działke, a tu nie ma takiej komendy, JA TAM NA DZIAŁCE MIAŁEM TYLE ITÓW, W TYM STÓŁ DO ENCHANTÓW NA 30 LVL, I BEZ OSTRZEŻEŃ USUNELIŚCIE DZIAŁKI???
Chce aby mi to zwrocono
Próbowałeś komendy /plotme domu?
TAK, ale komenda nie działa wyświetla się komunikat: Na trybie Prison nie ma takiej komendy
pzt, teraz działa /warp cele, ale ja chce odzyskac ity z dzialki
I mi się wydaje że usnęli bo dużo osób miało drzewa...
@up noi co? i tak nikt nie odpowiada a pzt napisalem na wykop.pl jaki ten serwer jest słaby i dużo osób wbiło na ten post ;p
@Topic
1) Jeśli widzisz jakiś błąd lub problem, który musi zostać natychmiastowo rozwiązany - napisz o tym na forum przedstawiając wszystko od A do Z z dowodami oraz na jakim serwerze miało to miejsce, aby wszystko miało ręce i nogi...
2) Administracja nie zwraca itemów. Bywają przypadki, gdzie itemy mogą zostać zwrócone, jeśli jest to spowodowane winą serwerowni.
3) @up 3 - Tak jak Tobie Trawa zwrócił uwagę - refreshować wątek możesz co 24h. To, że nikt inny się jeszcze nie wypowiedział w tej sprawie nie upoważnia Ciebie do odświeżania wątku kiedy zechcesz.
4) Cytat:a pzt napisalem na wykop.pl jaki ten serwer jest słaby i dużo osób wbiło na ten post ;p
- Co starasz się uzyskać tym komentarzem? Jeśli chcesz sprowokować kogoś do natychmiastowego działania w tej sprawie, to niestety, ale marne są Twoje działania. Administracja nie siedzi 24 godziny tylko po to, aby rozwiązywać problemy graczy, gdyż każdy z osobna ma swoje własne sprawy i Ty jako gracz powinieneś to uszanować. Skoro uważasz, że ten serwer jest słaby i "nikt tutaj nie poprawia błędów", to nikt Ciebie tutaj nie trzyma na siłę, możesz grać na innych serwerach, które będziesz uznawał za lepsze, droga wolna...
Czekaj cierpliwie na odpowiedź osób, które opiekują się trybem, to wtedy naprawią ten problem...
(06-May-2018 10:18:20)Last_Chance napisał(a): [ -> ]@up noi co? i tak nikt nie odpowiada a pzt napisalem na wykop.pl jaki ten serwer jest słaby i dużo osób wbiło na ten post ;p
Geniuszu jest niedziela, jeśli sądzisz że świat się kręci wokoł ciebie i jesteś pępkiem świata to bardzo szybko sprowadzimy cie na ziemie.
Może takie żałosne zastraszanie kogoś wzruszają, ale nie Nas, tutaj atencjonowaniem się czy groźbami nic niczego nie zyskasz, a tak żałosnych graczy na serwerze tolerować nie będziemy, dlatego zalecam zmianę serwera lub grę na singleplayer dopóki nie dojrzejesz.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.