[b]Nazwa użytkownika : zbanowanego:kapeloki
[b]Jesteś recydywistą?: tak ale to nic nieam wsuplnego z bugowaniem
[b]Dlaczego chcesz dostać unbana:poniwarz nic nie bugowalem i chce dowodow
[b]Treść Bana:Bugowanie/ nie zglaszanie bugow
[b]Osoba banująca:mineserwer.pl
[b]Serwer:mineserwer.pl
kapeloki w dniu którym miał bugować nie był na servie byłem tam cały dzień a on gra na mineserwer tylko na trybie brutal life i go nie było cały my sojusznicy kapeleoki wczynamy własne śledztwo w tej sprawie a on powinien dostać un bana i przeprosiny
@UP czarnyformal
Nie znasz sprawy to się nie wypowiadaj - REGULAMIN Działu ODBANOWANIA.
@topic
Zbanował Cię mineserwer.pl czyli domyślam się, że to był SzybkiBanan. - Podesłałem mu wątek.
(05-May-2018 20:10:56)czarnyformal napisał(a): [ -> ]kapeloki w dniu którym miał bugować nie był na servie byłem tam cały dzień a on gra na mineserwer tylko na trybie brutal life i go nie było cały my sojusznicy kapeleoki wczynamy własne śledztwo w tej sprawie a on powinien dostać un bana i przeprosiny
taa od razu jeszcze kwiaty i przeprosiny w programie "wybacz mi" ^^
kto powiedział że dostał bana za coś co zrobił w dniu którym w ogóle dostał bana?
logi zapisywane są z każdej waszej aktywności.
@temat
Bany na msie miałeś już trzy, z czego ostatni w lutym, więc recydywista z ciebie niezły.
Zrób żal za grzechy, przemyśl co zrobiłeś nie tak. Jeśli faktycznie nie wiesz i nie udajesz, jeśli chcesz zagrać va bank to napisz pw, a przegrzebie Ci logi ponownie i wkleję daty wykroczeń i co się ich tyczy, choć mi się tego nie chce robić bo bana masz od dobrego tygodnia i jakoś nie przejąłeś się tym wcześniej. Jeśli chcesz się w to bawić to nie ma sprawy, jednak po wyjaśnieniu tej sytuacji dodatkowo wprowadzę czystkę konta, której aktualnie nie robiłem, wierząc że to niecelowe wykroczenie a po prostu próba skorzystania z ułatwień/błędów dla swoich korzyści - coś czego najbardziej nienawidzę to kłamstwo w żywe oczy

samych cheaterów przeżyję - ktoś kto się uczy na błędach - szacunek.