MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pomysł dot. chatu na sv mf
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siema,
wpadłem dziś na pomysł który dawniej był używany otóż
gdy kogoś zabijemy z diax miecza na chacie pisze diamentowy miecz
proponuje by przywrócić wyświetlania się nazwy przedmiotu po zabiciu a po najechaniu na chacie by pokazywało enchant .

moim zdaniem fajna i przydatna rzecz
Pozdrawiam Smile
Owszem fajna rzecz, ale w jaki sposób przydatna? Ktoś w nazwie miecza wstawi wulgaryzm i od razu poleci mucik/temp banik. (Nie jestem negatywnie nastawiony).
Mi się ten pomysł jak najbardziej podoba.
(06-May-2018 18:25:49)Blazej309 napisał(a): [ -> ]Owszem fajna rzecz, ale w jaki sposób przydatna? Ktoś w nazwie miecza wstawi wulgaryzm i od razu poleci mucik/temp banik. (Nie jestem negatywnie nastawiony).
Jest na to dobre rozwiązanie. Mianowicie nie nazywanie tak miecza. Wulgaryzmy nie są tolerowane w żadnej sferze rozgrywki.

Co do tematu - Pomysł nie brzmi źle, nie wiem, jak wyglądałoby to w praktyce.
w jaki sposób ma być przydatna ? posłużę się przykładem gracz 1 zabija kilka osób na pvp gracz 2 chce zabić gracza 1 może sprawdzić z czy tak naprawdę bije z ( exca, włóczni , czy tez może zwykły diamentowy miecz lub zwykły patyk).
co to zmienia ? gracz 2 będzie mógł się przygotować tak by walka była równa.

co do wulgarnych nazw przedmiotów czy nazwie ktoś tak przedmiot i zabije kogoś tak by pojawiło się na chacie wulgarna nazwa miecza czy napisze po prostu na chacie i tak zostanie ukarany kwestia czasu.
jest też opcja że na chacie będzie pisać ,,...został zabity z Diamentowy Miecz,, a dopiero po najechaniu na Diamentowy Miecz zostanie pokazana prawdziwa nazwa i enchanty.

Cytat:Co do tematu - Pomysł nie brzmi źle, nie wiem, jak wyglądałoby to w praktyce.
ten pomysł jest zaczerpnięty ze starszej edycji i nie przypominam sobie by ktoś się na to skarżył czy krytykował jedynie ułatwia rozgrywkę.
Przekierowanie