Cytat:Myśle, że to ostatnia szansa uratowania kilku trybów przed usunięciem.
No to panie "ostatnia szansa" co powiesz na nowe edycje paru trybów? to też nie jest sposób wyciągnięcia chociażby kilku z nich?
Albo zapodanie wsparcia na wyższą wersję dla nich co trzeba będzie zrobić... Nowa wersja daje więcej możliwości w efekcie można wprowadzić więcej niż było do tej pory...
Trzeba być geniuszem by coś takiego zrobić... Więcej przy tym pracy niż pożytku będzie... Osoba X, która na MF nie lubiła W vs P, na MS też nie będzie na nim grać tylko dlatego, że niby serwerownia staje się jednym...
Jedyne tryby jakie takim rozwiązaniem by się dało zapełnić i powielić tam graczy (przy założeniu, że taka akcja się uda) to SkyBlock, WaterBlock, Creative, Survival, EasyHC, Parkour i ewentualnie Jail... Natomiast GTA, RPG, W vs P i WD to tryby, które
OD LAT nie były zmieniane w większej skali np. tylko WD z całej tej listy dostało na obecny dzień wsparcie 1.8+ (ale mimo to gracze preferują wchodzić na tryb z kompatybilnością z 1.7 gdzie cheaterzy mają swój raj), reszta ciągle jest grywalna tylko na 1.7...
Ja już nawet nie mówię o tym ile obiektów z bazy danych by trza było przenieść i złączyć.
Tak w sumie skoro mowa o tzw "martwych trybach" panie "ostatnia szansa" -> proszę bardzo, dajesz! - powiedz mi skąd ja mam wiedzieć co gracze chcą by w danym trybie się zmieniło? czego oni oczekują? dlaczego ich zdaniem te tryby już mniej przyciągają?... widziałeś tu kiedykolwiek tzw "feedback" nt. martwych trybów? bo ja nie... Jak sensownie wytłumaczysz to wszystkim, którzy to czytają to aż ci forum zaklaska z radości, że mamy takiego "geniusza" od martwych trybów.
Na koniec dopowiem tylko tyle, że tryb
można zmienić nawet na gorsze... Pisałem wam już w jednym wątku, że jak nie ma dyskusji między graczami a administracją (na sensowny rzecz jasna temat o trybach) to
żadna strona (mowa o stronach gracz <---> administracja) nie wyciągnie z tego ni doświadczeń, ni wspólnego porozumienia. Jak gracze nie dają od siebie znać czego by na nowym trybie oczekiwali to niech nie liczą na to, że faktycznie zastaną tam to, czego chcieli.