Nazwa użytkownika zbanowanego: Blaszuu19v3
Jesteś recydywistą?: nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: bo dostałem niesłusznego bana
Treść Bana: przyznanie się do cheatów
Osoba banująca: Wituusieq
Serwer: Royalcraft.pl
napisz trochę więcej
daj dowód ze ban jest nie słuszny
Cytuję: Blaszuu19v3: sprawdz Blaszuu19v3 bo wedlug mnie ma cheaty" - pisząc takie coś o sobie, to według mnie jest przyznanie się. Tymbardziej, że tu nie pomyliłeś nicków, o jasno było widać, gdyż wiadomość ponowiłeś. Moim zdaniem ban jest słuszny, aczkolwiek proszę innych o wypowiedzenie się. Pozdrawiam
(03-May-2018 13:42:03)Wituusieq napisał(a): [ -> ]Cytuję: Blaszuu19v3: sprawdz Blaszuu19v3 bo wedlug mnie ma cheaty" - pisząc takie coś o sobie, to według mnie jest przyznanie się. Tymbardziej, że tu nie pomyliłeś nicków, o jasno było widać, gdyż wiadomość ponowiłeś. Moim zdaniem ban jest słuszny, aczkolwiek proszę innych o wypowiedzenie się. Pozdrawiam
Słowa "sprawdz Blaszuu19v3 bo wedlug mnie ma cheaty" równie dobrze można zinterpretować jako opinię. Podkreślam -
wedlug mnie. Poza tym, jestem tego zdania, że nie ma co na siłę szukać przyznawania się w każdej wiadomości.
Edit: Osoba stwierdziła, że według siebie ma cheaty. Niby w takiej sytuacji wie najlepiej więc 'ban słuszny', nie? Czy oby napewno? Równie dobrze ta osoba mogła nie mieć zielonego pojęcia o cheatowaniu i tak opisać swoje skille.
Osobiście, za przyznanie banuję tylko wtedy, gdy przekaz jest jasny - wiadomość typu "mam cheaty", "mam killaure", "pobralem sobie fajne cheaty".
No i gitara, prośba o UB przyjęta. Pozdrawiam