02-May-2018, 20:28:48
Nazwa użytkownika zbanowanego: OpasikV5
Jesteś recydywistą?:Tak
Dlaczego chcesz dostać unbana:Ponieważ nie używałem wspomagaczy poza tym sprawdzali mnie już 2 razy i nie miałem cheatów. Więc nie widzę powodów dlaczego dostałem bana. Klepałem się z 3 randomami przy 200-600 pingu. Rzuciłem perły i zbugowalem się w nici w beczce koło spawnu. Ja nie używam wspomagaczy ten serwer posiada bug z perłami
Szczególnie buguje się koło spawnu. Nie ja pierwszy miałęm taką sytuacje. Kilka razy rzuciłem swoja ostatnia perle do beczki zeby przezyć. I sie zbugowalem nie mogłem nic zjeść (koxa) ani się ruszyć. Więc moim zdaniem nie powinienem zostać zbanowanym. Moim zdaniem zostałem nieslusznie zbanowany, ponieważ to nie moja wina że serwer posiada bugi.
!
Treść Bana:Wspomagacze
Osoba banująca:Jamakoshi2012
Serwer:minefox.pl
Jesteś recydywistą?:Tak
Dlaczego chcesz dostać unbana:Ponieważ nie używałem wspomagaczy poza tym sprawdzali mnie już 2 razy i nie miałem cheatów. Więc nie widzę powodów dlaczego dostałem bana. Klepałem się z 3 randomami przy 200-600 pingu. Rzuciłem perły i zbugowalem się w nici w beczce koło spawnu. Ja nie używam wspomagaczy ten serwer posiada bug z perłami

Treść Bana:Wspomagacze
Osoba banująca:Jamakoshi2012
Serwer:minefox.pl