MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] błąd/problem ze znikającą bronią
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
W tym wątku chciałbym się poskarżyć na znikającą broń z mojego eq. Dzisiaj rano zniknęła mi broń z ręki jak skakałem na koniu, nie mogłem jej wyrzucić, bo: drop itemów mam na F10, klikałem tylko spacje na szczęście admin był łaskawy wobec mnie i mi ją zwrócił, a nie dawno gdzieś o godzinie 19:00 zniknęła mi ta sama broń w trakcie expienia, nie mam pojęcia czym to może być spowodowane ale chciałbym żeby znów powróciła. Tak wiem, że administracja nie odpowiada za utracone itemy ale no nie bądźmy głupi, 2 razy tego samego dnia ten sam itemek? Jakby administracja była zainteresowana tym wątkiem i coś z tym zrobiła był bym wdzięczny, jednak na ten czas czekam na odpowiedź. Jakby ktoś chciał wiedzieć jaka to była broń to już mówię: Partyzana +3 z dwoma miejsacmi na klejnot sharpness 140, smite 9 (diamentowa łopata)

PS: nie mam żadnego dowodu w postaci filmu/screen shota, ponieważ nie miałem pojęcia, że się to stanie
Samo nic nigdy nie ginie, poprzednia broń też twierdziłeś że ci "znikneła" choć po prostu ją wyrzuciłeś i tłumaczenie było takie same...

Skoro raz wyrzuciłeś broń (nie ważne co tam masz ustawione na wyrzucanie) to twoje tłumaczenie tego samego typu o "znikającej" broni jest niepoważne.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie