Nazwa użytkownika zbanowanego: Jacentyyy
Czy jesteś recydywistą?: Owszem obraziłem. Ale to nie jest powód żeby dawać bana na zawsze. Powinna być moim zdanie czasówka 24h/48h a nie perm. No bez przesady
Dlaczego chcesz dostać unbana: Poświęciłem dużo czasu na tym serwerze i chciałbym więcej.
Treść Bana: Obraza Administracji
Osoba banująca: polaklbn
Serwer: minefox.pl Skyblock
Cytat:[22:43:58] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) Jacentyyy » CO ZA ZJEBANY KOT
[22:44:39] [Client thread/INFO]: [CHAT] Gracz Jacentyyy zostal wyslany do wiezienia przez polaklbn na 1 minut, z powodem: Wulgaryzmy!
[22:45:58] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) Jacentyyy » TY KURWO MAŁA JUZ PRAWIE KOTA OSWOIŁEM HAAATFU
[22:46:10] [Client thread/INFO]: [CHAT] (Policja) polaklbn » Jacentyyy napisz ładnie dobranoc wszystkim
[22:46:19] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) Jacentyyy » spierdalaj 
Ban przyznany słusznie wobec regulaminu. Odwołanie odrzucam.
Ale nie powinno byc na perma. Tylko na czas określony. W regulaminie nie ma nic nawet napisane że grozi perm
Jeżeli tak twierdzisz ze do regulaminu. To powinno chyba być napisane na ile grozi ban.
Widocznie widzisz to, co chcesz widzieć a regulamin przeczytałeś "po łebkach".
§4 Obowiązki - Rozgrywka na serwerze napisał(a):13.Administracja posiada prawo do nałożenia kary na gracza w postaci upomnienia, kicka, bana tymczasowego, czy też bana permanentnego, w zależności od sposobu złamania regulaminu w ocenie indywidualnej.
Coś mogę Ci jeszcze wytłumaczyć?
Zapomniałem, że skoro ranga to na dużo se pozwalasz. Serwer zrobiony pod kase bo pewnie na każdego perma nakładasz nawet jezeli napisze że jesteś "głupi"
Na wiele pozwoliłeś sobie Ty, pisząc w ten sposób do kogokolwiek. Upomniałem Cię 1 minutową karą - nie dało to niestety nic. po za tym nie Tobie pisane jest rozliczanie mnie z tego, w jaki sposób postępuje.
Co więcej możesz cieszyć się, że wogóle odpisałem Ci w tym temacie gdyż Twój wątek powinien być z góry odrzucony, gdyż znajduje się w nie odpowiednim dziale.
Na przyszłość, prośby o UNBANA piszemy tutaj:
http://mineserwer.pl/Forum-Odbanowania
PS. Miał być na 24h ale Twoje "dobranoc" było niezbyt stosowne

No wiem ze było nie stosowne. No poniosło mnie. I może na przepraszam za późno. Ale no przepraszam. ☺

Bądź człowiekiem