16-September-2014, 09:05:33
Witam! Grając dziś rano zabił mnie dwukrotnie hacker o nicku: grubylolo. Za każdym razem miałem na sobie diax eq prot IV i koxy. Zabijał mnie nawet podczas, gdy byłem na koxie!! Jak to możliwe? Nie miał potków ani nic. A gdy ja wyszedłem na niego z potami i wgl. to umierał i nagle zniknął. Nie rzucał perełek tylko bum i go nie ma.
Pozdrawiam Querevix.
@Edit: Co do tych hacków co miał to zauważyłem killaurę, chyba nodusa i coś co go jakoś tepa czy coś nwm jak to się nazywa.
@Edit #2: A co do buga to miałem około 70k money, a dziś rano zmniejszyło mi się do około 13k. Czym to jest spowodowane? Nie wydawałem prawie nic. Tylko co jakiś czas naprawiałem seta. Umierać też nie umierałem. A uzbierać taką kwotę po raz kolejny będzie ciężko.
Pozdrawiam Querevix.
@Edit: Co do tych hacków co miał to zauważyłem killaurę, chyba nodusa i coś co go jakoś tepa czy coś nwm jak to się nazywa.
@Edit #2: A co do buga to miałem około 70k money, a dziś rano zmniejszyło mi się do około 13k. Czym to jest spowodowane? Nie wydawałem prawie nic. Tylko co jakiś czas naprawiałem seta. Umierać też nie umierałem. A uzbierać taką kwotę po raz kolejny będzie ciężko.