MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Znalazłem Hackera/ bug.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam! Grając dziś rano zabił mnie dwukrotnie hacker o nicku: grubylolo. Za każdym razem miałem na sobie diax eq prot IV i koxy. Zabijał mnie nawet podczas, gdy byłem na koxie!! Jak to możliwe? Nie miał potków ani nic. A gdy ja wyszedłem na niego z potami i wgl. to umierał i nagle zniknął. Nie rzucał perełek tylko bum i go nie ma.

Pozdrawiam Querevix.

@Edit: Co do tych hacków co miał to zauważyłem killaurę, chyba nodusa i coś co go jakoś tepa czy coś nwm jak to się nazywa.
@Edit #2: A co do buga to miałem około 70k money, a dziś rano zmniejszyło mi się do około 13k. Czym to jest spowodowane? Nie wydawałem prawie nic. Tylko co jakiś czas naprawiałem seta. Umierać też nie umierałem. A uzbierać taką kwotę po raz kolejny będzie ciężko.
A dowody, bez nich to wiesz problemu nie rozwiaza Tongue
Dowodów nie mam, a to że kolega ma hacki to sami gracze mi powiedzieli xD Sam zorientowałem się dopiero po drugim zabiciu. A i gdy powiedziałem, że zgłaszam go na forum to zaczął wobec mnie jakieś dziecinne odzywki sadzić i wyszedł. ;/ Mam nadzieję, że grać zostanie ukarany. Nie zgłaszam go bo straciłem przez niego 2 sety prot IV miecze 4/2/3 i full łuki i prawie stack koxów tylko dlatego, że ma hacki! Sety, koxy jeszcze mam mieczy kilka też się znajdzie, a łuk 1 na zapasie jest więc xD Ale dzieci, które nie umieją grać i wspomagają się hackami mnie wkurzają.

A co z utraconymi przeze mnie pieniędzmi? Będę mógł je jakoś odzyskać?
Niestety nie ukarzemy gracza bez dowodów, co do twojego pytania o kase to przez przypadek odpiełem synchronizacje z baza danych i kasa leciała do innej bazy niz powinna dlatego tak sie stało, teraz kasa na pvp jest globalna tak jak było kiedys.
Przekierowanie