MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pająk i śniek oraz Larwa.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Hej! Wink

Wiem wiem Smile Uczepiam się tego WvP, ale ja tylko przedstawiam propozycje :I Otóż: Każdy zna klase pająk, konfuzja i 3 miksturki trucizny oraz pnącza Smile Ale żeby umocnić tą klasę, wymyśliłam sobie, żeby dodano do niej 1 miksturkę krzywdy 1 Smile Tak samo jak Śnieżny golem, potrafi tylko strzelać śnieżkami i tyle xD Mógłby mieć jeszcze albo jakąś broń, która zabiera tylko 1 lub 2hp, a w emerald nic, lub miksturkę krzywdy 2 Smile Wiem, od miksturek specjalizuje się Mag, ale to jest tylko propozycja, nie możemy brać to jako wymuszanie od Banana czegoś wielkiego ;p Potwory też muszą się bronić, bo jak to to, przyjdzie tutaj jakiś Steve-Koxu, ostrze zbaw i mlot, i wybije wszystkie potwory i koniec zabawy na Expieniu :_:

PS - Fajnie by jeszcze było, gdy jak już Larwa zrespawni te larwy, żeby jej nie atakowały bo tak larwa z larwą ;-;
No, no fajneBig Grin
tego z larwami nie da się zrobić taki już jest minecraft my mamy tylko wygląd larwy lecz w rzeczywistości jesteśmy graczami a larwa gracza atakuje
u. Fajne pomysły jestem za!
Tak ciągle jest i dobrze bo została wprowadzona trująca strefa, żeby wojownicy nie stali tuż pod spanwem potworów. Koxu? Mój kuzyn xd 215 lvl Ostrze Mlot Vip God Wszystkie Bossy Smile
Banan pisał już wiele razy ze nic nie będzie dodawane Nowego

Wysłane z mojego LG G3 przy użyciu lodówki
Mysle do zamkniecia!
^ Kto ty jestes pomocnik maly zeby tak pisac????
zgadzam sie z malpau
Zamykam.
Stron: 1 2
Przekierowanie