MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Powrót
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć.

Po długiej przerwie, spowodowanej brakiem zainteresowania Minecraft'em, postanowiłem powrócić na serwerownię SzybkiegoBanana. Widzę, że pod moją dłuuugą nieobecność bardzo dużo się zmieniło, dużo osób odeszło, jak i również dużo osób przybyło na forum jak i również na TeamSpeak'a. Ale pewnie grono osób się zastanawia : "Kim on jest?". Otóż tak, grywałem jedynie na serwerze MineSerwer.PL pod nickiem koksu449, a na TeamSpeak'u posiadałem nick : !Koksiaqq!. Wiele godzin spędziłem w gronie za*ebistych ludzi, niestety sprawy potoczyły się tak jak się potoczyły, ale myślę, że po moim powrocie zostane równie miło przywitany, jak za dawnych czasów. Na moje stare konta nie mam dostępu, ponieważ zostały one permanentnie zablokowane za tzw. "moje głupie odzywki, i prowokujące dyskusje". Postanowiłem się odmienić, i stać się nowym i lepszym człowiekiem. Nie będę się więcej rozpisywał, to co chciałem wam przekazać jest zawarte w tej wypowiedzi.
Do zobaczenia na TeamSpeak'u, Forum oraz MineSerwerze.

PS. Jakby ktoś miał jakieś zapytania lub coś, smiało pisać na Prywatnej Wiadomości.
Witaj ponownie na forum! Smile
[Obrazek: tenor.gif?itemid=4481039]
Eeeeee, jak ja cię doskonale rozumiem jeśli chodzi w sprawie tych fajnych ludzi ;>
Z tego grona zostałem tylko ja ;_; meh..

Welkom bak !
No Witaj po raz trzeci Big Grin
HejkA
Elo mordo, baw się dobrze
Siemaneczko !
Witaj ponownie Wink
Przekierowanie