MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] MaXis12
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[b]Nazwa użytkownika zbanowanego:MaXis12
[b]Jesteś recydywistą?:tak
[b]Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ napisałem na chacie "twuj stary" (specjalnie z błędem i generalnie to było dla żartu) osobę którą "obraziłem" się nie poczuła obrażona tylko odpisała "Mój stary nie gra w gry XD".I też nie miałem na celu tej osoby obrazić . Również serwerowi dużo pomogłem zazwyczaj pomagałem graczom i dałem duże dofinansowanie serwerowi (około 1000zł) i nie chce kolejny raz kupować unbana. Dlatego chcę tutaj poprosić. Zrobiłem to nie świadomie (wiem znanie regulaminu jest OBOWIĄZKOWE ale jak czytałem to nie zauważyłem tego pod punktu)
[b]Treść Bana:Obraza rodziców
[b]Osoba banująca:mati2286
[b]Serwer: minefox.pl
Krótko i na temat nikt nie ma "starego" tylko tatę więc jest to obraza rodzica. Niech na koniec wypowie się mati2286
Tak jak @up napisał.

Byłą skarga: http://mineserwer.pl/Temat-Rozwi%C4%85za...#pid328264
McTrawa rozumiem ,że "tata" a ja jestem kulturalny chłopak .napisałem to dla żarty osoba którą "obraziłem" nie poczuła się obrażona z tego powodu bo zrozumiała ,że zostało to napisane dla żarty ale JAmie (osoba zgłaszająca) to jest człowiek ,który mnie nie lubi on zrobił na nazłość ,żeby dostał bana a MatiAdam ( osoba "obrażona") by skargi nie zgłosiła ponieważ on wie ,że to był żart.
Żarty żartami. Najpierw się myśli potem się pisze.
To jakiego rodzica gracza obraziłeś nie ma znaczenia.
Złamany regulamin ? TAK
Więc ban słuszny.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie