MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Stare RPG
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dobry wieczor Big Grin
Mam pytanie odnosnie starego rpg (na mineserwerze ) Ostatnio ten serwer troche sie pobudzil i zaczelo na nim troche osob grac (jak na liczbe 15 graczy to good jest ) , dostalem od pewnego gracze ity warte ponad 350 zl i se teraz tam gram . Slyszalem , ze stary rpg bd usuniety czy cos w stylu . Moglby banan wyjasnic o co chodzi ? Tak szczerze to niewidze sensu robienia nowej edycji , skoro jeszcze tam graja osoby i cos kupuja Smile Tyle z mojej strony , NightMareKnight
@topic
1) Wszelkie informacje związane z wprowadzeniem nowości/planów serwera znajdziesz tutaj --> http://mineserwer.pl/Temat-Projekty-Tryb...rowni-2018
2) Stary RPG ma zostać wyłączony bodajże w momencie, gdy zaczną się wakacje. Oznacza to, iż wszystkie itemy, które tam zakupią niestety stracą. Wprowadzony zostanie nowy RPG na nowym silniku. Więcej informacji - powyższy link.
3) Niestety, ale konieczna jest nowa edycja. Faktem jest to, że czasem się zdarzy, iż będzie grało kilkoro graczy na rpg'u, ale dawno nie było wprowadzanych żadnych nowości, a za tym idzie również ilość graczy, która zdecydowanie malała i nadal maleje. Zapewniam Ciebie, że na starego rpg'a wróci bardzo dużo osób, ale dopiero po wprowadzeniu kilku większych aktualizacji.
Nie wiem na jakich serwerach grasz że dobrze jest jak gra po 15 osób .
Czy tylko ja uważam że to jest trochę bezsensowne ?

Skoro upadło RPG na MS i Banan " wprowadził " nowe RPG na osobnym serwerze to po co ma być kolejny RPG.A później znowu będą pretensje graczy że Banan zrobić nowy RPG i nikt nie gra na obecnym.Bo nie ma co się oszukiwać co jest nowsze to przyciąga większą liczbę graczy.I tak to będzie jak zazwyczaj że jak Banan zajmie się budowaniem nowego trybu bądź aktualizacją to oleje tymczasowo inne tryby.Wiem że zostane " zjechany " przez Banana za ten komentarz ale takie są realia...
Nawet nie będę próbować Cie jechać, życie już cię dostatecznie skarało skoro takie farmazony musisz pisać i nie potrafiąc ruszyć głową ani pomyśleć Smile
Jeśli masz dużo pieniędzy i uważasz że utrzymywanie trybu, które istnieje od kilku lat jest przestażały dostępny wyłącznie dla jednej wersji (1.7.2) ma sens, to zarzuć te paręset złotych miesięcznie i potrzymamy go specjalnie dla Ciebie, aby miało to dla Ciebie "logiczny sens" Smile

szkoda słów i energii na takich ludzi =)
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie