MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [UNBAN] RahatOm
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Nazwa użytkownika zbanowanego : RahatOm
Jesteś recydywistą?: Nie, nie jestem.
Dlaczego chcesz dostać unbana: Chciałbym dostać unbana, ponieważ zostałem niesłusznie zbanowany za "multikonto". Z tego co mi wiadomo można mieć 2 multikonta, które nie są wykorzystywane do zarabiania itp. Chciałem sobie spokojnie grać i tyle, a to, że zrobiłem komuś oszusta nie oznacza, żeby mnie banować. Zostałem zbanowany za to, ze napisałem '' pozdrawiam kopinkos ''
Wątpię, że dostaniesz ub. Bo przedtem dostałeś bana za cheaty.
To, ze napisałem, ze jestem kopinkosem to nie znaczy, ze nim jestem tak? Sprawdzcie sobie IP Smile
Przenoszę zastosuj się do wzoru

Wysłane z mojego LG G3 przy użyciu lodówki
To niech ktoś podesle linka do wzoru, na razie chce uslyszec odpowiedz ironhide'a
ta ciekawe posłuchaj ty już raz miałeś przyznanie się do cheatów w pewnym wątku wystarczająco mi ten powód wystarczył by wiedzieć o tym co zrobić jeśli coś wam nie psi bym chętnie dostarczył dowodów w postaci wątku z tym, przymykam oko na takich lecz jak napisałeś kim jesteś to ja od razu do pamięci sięgam i przypominam sobie co i jak każdy to widział w tej niby skardze na Camrakora
@up od kiedy za przyznanie do cheatów jest ban ?
(31-July-2015 14:47:32)RahatOm napisał(a): [ -> ]To niech ktoś podesle linka do wzoru, na razie chce uslyszec odpowiedz ironhide'a
Proszę:
http://mineserwer.pl/Temat-Chcesz-zosta%...tego-wzoru
Ok, zrobiłem według wzoru. Czekam na UB Smile
@Tomek pokażę ci co wiemy o Kopinie: http://mineserwer.pl/Temat-Skarga-na-pom...amrakor-14 w wątku wm że wideo usunięte ale paczać na każdy wpis co się tam działo. Skoro się przyznał kim jest co możemy wnioskować hmm...? przecież go znacie i wiecie jaki jest to raczej była kwestia znania cb z forum i twoich licznych oszustw i przestępstw
Stron: 1 2 3
Przekierowanie