MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Smok się sklonował... Albo ma brata?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Sup, Banan.
Zginąłem na Death Wingu... A chcesz wiedzieć czemu? Bo było ich dwóch:

https://zapodaj.net/a158abb0c4f08.png.html

Ogólnie historia jest taka - Walczyłem normalnie ze smokiem i po chwili zniknął z mapy, poszedłem sobie na inny kawałek areny (oddaliłem się bardzo od niego), żeby zebrać swoje chybione strzały (oszczędność)... No i po chwili zrespił się smok z odnowionym HP. Po strzelaniu w tego nowego smoka kilka razy, stary smok wrócił do gry... No i tego tak... za dużo szarż w tym samym momencie, nie umiałem unikać ich ataków, ponieważ oni sami siebie odpychali we mnie... No i reszta scenariusza: "Ile czasu zajmie twoja śmierć na dwóch Death Wingach? *DUUUUN* Time's out, yo ded."

Mógłbym prosić o rekompensatę w kształcie zwoju na DW w ramach tego błędu gry? Byłbym bardzo wdzięczny. Jeden Death Wing nie należy do łatwych, nie mówiąc o dwóch.

Takie dodatkowe info: Dowodem na to, że to się wydarzyło jest również fakt, że te smoki tam nadal są xD
Nie ma takiej możliwości od samego początku gry smoków mogło być kilka z czasem zostało to wyeliminowane, najwyraźniej powrócił jakiś niedobitek sprzed kilku tygodni/miesięcy który zwiedzał świat deadwinga. Smile
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie