27-April-2018, 17:02:37
Nazwa użytkownika zbanowanego: Milans27
Jesteś recydywistą?: Obiecuję, że nie.
Dlaczego chcesz dostać unbana: Bo spotkałem tutaj wiele ciekawych osób, ten serwer to było większość mojego czasu poświęconego. Dało się pożartować, dało się porozmawiać. Panowała miła atmosfera.
Treść Bana: "obraza administracji, niektórzy działają szybciej
"
Osoba banująca: kociak08
Serwer: SkyBlock+ [ROYALCRAFT]
Rozmawiałem z:
kociak08
Wituusieq
O ile Wituusieq uznał, że się nie obraził, tak kociak08 uważa, że ban jest słuszny.
Mogę już wam obiecać, że nie popełnię takiego "głupiego wykroczenia".
Wszystko zależy od was czy dacie mi kolejną (którą to już z kolei) szansę...
Lecz także od głosu administracji.
I dodam na przyszłość, jeżeli coś was wkurza w moich wypowiedziach - wystarczy powiedzieć.
PS: Jak dostanę UB, wszystkich graczy czeka niespodzianka.
~EDIT#1:
Zauważyłem, że już dwie osoby mi o tym piszą: "Przysługuje Ci jedno odwołanie się od bana"
Owszem, rozumiem. Ja nie mówię, że macie mi dać ub, tylko próbuję i obiecuję poprawę. Co zrobicie Wy i Administracja? Nie wiem, decyzja należy do Was, a w szczególności do Administracji.
Jesteś recydywistą?: Obiecuję, że nie.
Dlaczego chcesz dostać unbana: Bo spotkałem tutaj wiele ciekawych osób, ten serwer to było większość mojego czasu poświęconego. Dało się pożartować, dało się porozmawiać. Panowała miła atmosfera.
Treść Bana: "obraza administracji, niektórzy działają szybciej

Osoba banująca: kociak08
Serwer: SkyBlock+ [ROYALCRAFT]
Rozmawiałem z:
kociak08
Wituusieq
O ile Wituusieq uznał, że się nie obraził, tak kociak08 uważa, że ban jest słuszny.
Mogę już wam obiecać, że nie popełnię takiego "głupiego wykroczenia".
Wszystko zależy od was czy dacie mi kolejną (którą to już z kolei) szansę...
Lecz także od głosu administracji.
I dodam na przyszłość, jeżeli coś was wkurza w moich wypowiedziach - wystarczy powiedzieć.
PS: Jak dostanę UB, wszystkich graczy czeka niespodzianka.
~EDIT#1:
Zauważyłem, że już dwie osoby mi o tym piszą: "Przysługuje Ci jedno odwołanie się od bana"
Owszem, rozumiem. Ja nie mówię, że macie mi dać ub, tylko próbuję i obiecuję poprawę. Co zrobicie Wy i Administracja? Nie wiem, decyzja należy do Was, a w szczególności do Administracji.