Nazwa użytkownika zbanowanego: Milans
Jesteś recydywistą?: Zależy od sytuacji... Ale staram się nie, lecz prowokacja robi swoje
Dlaczego chcesz dostać unbana: Wiem, że się pożegnalem i wgl, ale... Ten serwer to pomysł na zabicie nudy, a jednocześnie dobre spędzenie czasu wolnego. Teraz pojawia się pytanie, czy chce, powiedzmy, że tak. Lecz w razie UB proszę o nie wytykanie mi tej sytuacji palcami.
Treść Bana: obraża administracji (Perm)
Osoba banująca: kociak08
Serwer: Royalcraft, skyblock plus
EDIT: Wituusieq sorry, jeżeli mój "żart" w Ciebie aż tak uderzył.
Nie mam więcej czasu siedzieć na tsie...
Co chciałem powiedzieć - powiedziałem.
Zdecydujcie sami...
Pożegnałeś się już nie raz

Ile razy można wracać do jednego i tego samego? Ile razy można Cie upominać żebyś czasem się powstrzymał i trzymał język za zębami a nie chlapał czym popadnie? Pomysł na zabicie nudy?..Dobre spędzenie czasu wolnego?... na obrazie administracji czy na chamskich odzywkach? Nie wydaje mi się, że jest to aktywna i pozytywna forma spędzenia czasu wolnego. Dalej ... jeżeli był byś zdecydowany nie pisałbyś "czy chce, powiedzmy, że tak". Takie żarty to nie żarty, a przynajmniej nie w stosunku do Nas, czy tez mówienie "będzie z Tobą źle" do administracji nie jest na miejscu. Chciałabym jeszcze zaznaczyć ze przysługuje ci tylko 1 odwołanie o UB
Zgodnie z nowymi zasadami proszę o decyzje jeszcze jednej osoby z administracji w tej sprawie.
Nie zapomnę dodać, że obecny na serwerze w owym czasie był tylko wituusieq, a z tego co go pytałem, on nie jest urażony...
Więc w czym rzecz?
Jak dla mnie nie potrzebnie się w to mieszałaś...
Jak dla mnie nie bylo to kierowane tylko w jego strone a Twoje zachowanie nie odnosi sie tylko do tej jednej sytuacji. Po 2 nie tylko Witusieq moze sie tu wypowiedziec, moga tez inni. Jak dla mnie robisz niepotrzebne zamieszanie. Czekam na odpowiedz innej osoby z ADMINISTRACJI i wątek zamykam by nie było zbednych komentarzy nie wnoszacych nic wiecej do sprawy. A ja mam prawo sie wypowiedziec.
Bo niby zawsze mam podawać odbiorcę?
Napisałem cos
... <- Chwilla przerwy
Wituusieq odowiedział na to co napisłem
Więc pomiędzy jakimi osobami może się toczyć rozmowa?
Osobiście uważam, że było to skierowane bezpośrednio do mnie, gdzie, jak już wspomniałem, nie uraziło mnie to. Jestem za tym, abyś UB dostał, aczkolwiek biorąc pod uwagę fakt, ile razy byłeś karany, to nie wiem, czy to dobry pomysł. Z drugiej strony przyszedłeś na TS porozmawiać, wyraziłeś skruchę, na co nieliczni potrafią się odważyć. Ja bym Ci dał ostatnią szansę, ale to jednak kociak08 dała bana i do niej należy ostateczna decyzja. Pozdrawiam
Osobiscie uwazam ze gdy ktos przyjdzie porozmawiac na tsa to nie daje juz mu to z gory taryfy ulgowej i odrazu dostanie UB. Ile taka osoba moze byc razy karana.. nie za duzo? Watek zamykam uwazam ze ban jest słuszny i nie dostaniesz UB.