Dzień dobry wszystkim. Mam problem z misją ponieważ chce opuscic misje ostre powitanie ale nie moge ponieważ wciąż nawet jeśli nie jestem u muhameda cały czas mi bierze tę misje POMOCY BARDZO PROSZE
(22-April-2018 13:41:25)jarek_dx napisał(a): [ -> ]Dzień dobry wszystkim. Mam problem z misją ponieważ chce opuscic misje ostre powitanie ale nie moge ponieważ wciąż nawet jeśli nie jestem u muhameda cały czas mi bierze tę misje POMOCY BARDZO PROSZE
Próbowałeś wpisać mam nadzieje /zadanie opusc Ostre Powitanie prawda?
Pod komendą /zadania masz wszystko wyjaśnione odnośnie brania questów u npc'tów.
Jeśli nadal masz problem z tą misją opisz może to dokładniej bo mało da się zrozumieć z tego co napisałeś.
@temat i tak nowe gta bd i dobrze. To to aktualnie porażka.
Odniosę się do ostatniego zdania @up...
ja pisze /zadanie opusc ostre powitanie ale jak chce wziasć questa to nie moge bo pisze cytuje ,,Możesz mieć tylko jedno zadanie" patrze a tam ostre powitanie mam za questa
Polecam zrobić relog mc, wrócić do niego i napisać;
/zadanie opusc
Jeśli to ci nie zadziała to powtórz czynność jeszcze raz.
Jak grałem na GTA - pomagało mi jak i innym
a to nie działa i w dodatku jak daje mu głowy to otwiera mi się okno wybierania zadań
na nowym gta nie powinno byc juz tego problemu bo nie bedzie limitu na ilosc pobranych zadan (nie bedzie tez mozna z nich rezygnowac), na stare gta nawet nie wchodze bo do konca miesiaca chcialbym juz moc je zastapic.