MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Levelowanie setu niepokonanych
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam.
Chciałbym tutaj napisać propozycję która niedawno wpadła mi do głowy. Kiedyś usłyszałem, że będzie podjęta próba utrzymania setu nieśmiertelnych w jak najlepszej kondycji, żeby inne uzbrojenia nie były od niego lepsze.

Co powiedzielibyście o tym, aby set nieśmiertelnych miał swój własny poziom do wbijania? Tzn. byłaby potrzebna określona ilość expa do wbicia poziomu na jakimkolwiek fragmencie setu (exp leciałby z mobów po tyle samo ile expa dostajemy za moby, typu zabijesz Maga lodu i dostajesz 1400 expa - itemy z setu nieśmiertelnych które masz w ekwipunku też by 1400 expa dostawały) i z każdym poziomem statystyki danego fragmentu setu (włącznie z enchantami) ulegałyby ulepszeniu. Nie tylko uczyniłoby to set nieśmiertelnych stuprocentowo najlepszym możliwym bez względu na okoliczności, ale również byłaby to jego wyjątkowa cecha.

Niestety nie mam jak kłócić się z "Ale kto to zaprogramuje? kto zrobi pluginy, skrypty itd.", ale to jest tylko koncept i mam nadzieję że nie będzie tak doszczętnie odrzucony tylko dlatego, że nie ma kto tego robić.
napisz plugin/skrypt wtedy bedziemy obecniac, koncept słaby.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie