21-April-2018, 12:35:09
Z racji tego, że jestem graczem, który gra od samego początku wd z bólem serca mogę powiedzieć, że zbliża się koniec tego trybu. Ale jednak się nie poddajemy, a w tym wątku chciałabym "podsunąć" pomysły, które być może zwiększą ilość graczy na wd.
1) Przywrócić system "statów i topki" - topka będzie restartowana co miesiąc (tak jak kiedyś) a osoby, które były na podium (1, 2, 3 miejsce) dostaną na 1/2 dni vipa globalnego albo pieniądze na wd, wszystko zależy od graczy (albo samego kalisa/bananka).
Jako gracz mogę zagwarantować, że każdy by chciał być w topce i wygrać nagrodę, a więc zwiększyłaby się ilość graczy dziennie.
2) Zacząć wszystko od nowa - reset klas, statów oraz pieniędzy.
3) Usunięcie zbędnych map takich jak; Sarum, Clifs, Solumque, Amazon oraz Miasto Szkła.
4) Wprowadzenie nowej ekonomii - a właściwie lekka zmiana. Mianowicie za 1 miejsce (wygraną) dostawałoby się 100$, za 2 miejsce 60$, za 3 miejsce 40%, a za 4 miejsce 20$. (Choć do niej nie jestem przekonana w 100%, ponieważ za samo znisczenie + wygraną dostawałoby się 250$ (VIP 400$). Niby mało ale jednak..)
5) Dni otwarte - Przez jeden dzień będzię trwać mini event, wszystkie klasy będą odblokowane a gracz może zobaczyć na jaką klasę warto zbierać. Z tego co wiem już kiedyś coś takiego było i nie było ŻADNYCH lagów

6) Postanowiłam założyć nowe konto na minefox.pl i zobaczyć jak długo będę zbierać na ninje. Nie musiałam długo czekać, ponieważ już po 5 dniach mogłam ją zakupić. A więc co za tym idzie? A właśnie to, żebyście usunęli komendę /money send (nick) (ilość x). Takowa komenda działa tylko na mapie karaiby. Jest to według mnie popsucie rozgrywki, ponieważ niektórzy zbierali na ninje kilka miesięcy, a niektórzy mają znajomości i mogą mieć ninje nawet już pierwszego dnia.
7) Wiem, że to nie ja piszę regulamin ale powinniście zacząć banować (tempban) za "ucieczkę portalem podczas walki". Chodzi mi o MF. Jest to meeeega irytującę.
8) Jest to dodatkowa opcja i myślę, że zbędna no ale podzielę się już z wami. Głównie chodzi mi o to, że po zabiciu gracza dostaję się jego ekwipunek do swojego. Uniknęło by to zbędnych kłótni o itemy. (Mam nadzieję, że mnie zrozumieliście)
9) Kolejna dodatkowa klasa - co 3 min można dodać jedno hp do swojego kamienia (max 75). Wątek o tej klasie był już poruszany, a dużo osób było "na tak" jednak żaden właściciel na ten wątek nie odpisał. ;c
10) Zmiana INFERNA - Okej Banan podkręciłeś to inferno, no ale jednak to chyba głupie, że z inferna można zabić gracza z pełnym hp... Więc proponuję lekkie zmniejszenie tego inferna (wiem pewnie pomyślicie, że jesteśmy zmienni jak kobieta w ciąży - a to za słabe, a to za mocne. xD)
11) Proponuję dodanie pod komendą /top ilość zabić (ewentualnie również ilość zgonów) https://imgur.com/a/YaKAMkv
Domyślam się, że to właśnie z wd macie.. a właściwie mieliście najlepszy oraz największy dochód i mam nadzieję, że tego nie zapomnieliście i będziecie "walczyć" o ten tryb..
Możecie tutaj podzielić się swoimi pomysłami.
Pozdrawiam Oliwka ;3