MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [SSW] Skarga na gracza art11
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: Linguene
Nicki osób posądzonych: art11
Najdokładniejsza data zdarzenia: 21.04.2018 8:50
Opis zdarzenia: Grałem, i spotkałem się ze zdarzeniem, w którym gracz art11 po prostu chodził z mieczem po niebie, a bloki same się pod nim stawiały (dołączony ss). Był jeszcze moment, gdy pływał w lavie na mapie Medieval, lecz tutaj już nie zrobiłem zrzutu ekranu.
Dowody: https://imgur.com/cOFUGBj
Sugerowany wymiar kary: Szczerze, nie znam się na wymiarach kar, lecz sądzę, że kilkudniowy ban powinien wzbudzić u niego poczucie winy.
Serwer: Minefox
Na jakim serwerze miało to zdarzenie? Super Skywars to jest tryb, a są takie serwery jak Mineserwer.pl, Minefox.pl, Mcsurvi.pl, Minecraftowo.pl, Royalcraft.pl
Po pierwsze @up a po drugie twoj zrzut ekranu nie uchwyca niczego obciazajacego
Cheaty karane są banem na zawsze, ponieważ administracja nie toleruje cheaterów.

W przypadku cheatów sam zrzut ekranu nie jest wystarczającym dowodem, chyba, że posądzony przyzna się do nich i zostanie to uchwycone na zrzucie. Najlepszym dowodem jest nagranie. Cheatera można też zgłosić do aprawdzenia administracji poprzez Teamspeaka.

Wkrótce członek administracji Minefox powinien rozpatrzyć skargę.
Najlepsze byłoby tutaj nagranie, na screenie nie da się zobaczyć takich cheatów.

[Obrazek: 66b53c632f311.jpg]
Przekierowanie