MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] ___Milena___
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[b]Nazwa użytkownika zbanowanego:___Milena___
[b]Jesteś recydywistą?:nie
[b]Dlaczego chcesz dostać unbana:powiem szczerze ze na tym sewerze gram od kilku dobrych lat i jest mi przykro ze dostalam bana na zawsze za napisanie jednego glupiego nic nie wnoszącego słowa. To jest chyba normalne ze nerwy czasem puszczaja a wiadomosc ze juz nigdy nie pogram na tym serwerze mnie smuci
[b]Treść Bana:obraza administracje
[b]Osoba banująca:FilipW05
[b]Serwer:mineserwer
https://scr.hu/eneo0e
Każdy żałuje dopiero po banie. Zawsze trzeba myśleć wcześniej.
Odrzucam
No to niezle ze banujecie za jakies glupie słowa. Pozdro Big Grin

Za to ze napisalam "jebana" ban na zawsze? No to gratuluje XD
(20-April-2018 21:18:22)___Milena___ napisał(a): [ -> ]No to niezle ze banujecie za jakies glupie słowa. Pozdro Big Grin

Słowo ,,jebana,, to dla Ciebie jest ,,głupie,, słowo? Zastanów się dziewczyno nad swoim postępowaniem w sieci...
Mam nadzieje ze chociaż ktos inny z administracji będzie mial podobne zdanie do mnie

inni wyzywaja sie, kloca, przeklinaja na czacie i jeszcze inne a zbanowana zostalam akurat JA. To chyba mam powod do jakiejkolwiek złościi
Powiem jak Filip każdy myśli po banie... Widzisz takich? Zgłoś, a nie sama dokładasz swoją nienawiść do nas... Masz jakieś problemy ze sobą to wyjdź z serwera i na Singleplayer samą siebie powyzywaj...
PS. http://mineserwer.pl/Temat-Regulamin-For...wer%C3%B3w POCZYTAJ POLECAM!
Czyli... Nie dostane tej glupiej drugiej szansy?
Nie, nie dostaniesz głupiej drugiej szansy. Obraziłaś administrację, więc poniosłaś konsekwencje. Wszystko masz wyjaśnione wyżej. Tak jak pisałem - prośba jest do odrzucenia. Dopóki ktoś nie zamknie proszę o nie wypowiadanie się, temat jest wyczerpany i nie ma sensu robić dalszego spamu. Jeśli jeszcze czegoś nie rozumiesz zapraszam na TS Mineserwer.pl, centrum pomocy minecraft, mineserwer i do nicku dopisz /filipw05, chętnie porozmawiam.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie