MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Propozycja godna Banana :D
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hej! Wink

Krótko prosto i na temat. Jak już wiecie, gdy np. Heh, była sobie Mary, miała piorun,vortex i inferno! Zbudowała sobie baze bardzo wysoko a przynajmniej wyżej od murów zamku. No i jakiś śmierdzący steve z żelaznym kilofem, podkopał biedną Mary gdy ona szczelała z elfickiego łuku. Vortexem nic nie zdziałałam, ponieważ sie zbagował :_:
Otóż, jak można wywnioskować z Historii upośledzonej Mary która rzyga tęczą Big Grin Propozycja dotyczy braku odkopu oraz zaliczania zgonów. Jak sie buduje baze na górze, to ktoś może nas podkopać i możemy spaść na potworki, lub zdedać co jest to samo :_: Proponuje, że jak grać bedzie gdzieś stał, to żeby tego klocka pod nim nie dało sie zniszczyć, a jakby już ktoś zniszczył to pojawiła by się informacja: Ej, jesteście wojownikami! Musicie pomagać sobie nawzajem! Big Grin
Nawet,nawet pomysł by się przydał. + dla ciebie Big Grin
Daj diaxa!To nic nie kosztuje
Nooo pomysł 2/10 ;p

Ale myślę że trzeba by było chyba robić plugin itp.
Fajny pomysł 10/10
Nie wiem co wy macie czasem z głowami, ktoś pisze pomysł którego technicznie nie da się wykonać a każdy "jestme za jestem za"...

Takich rzeczy jak proponowanych w temacie po prostu się nie robi bo wywołałyby one więcej problemów niż pożytku... pozostaje nie budować baz w chmurach tylko walczyć jak na prawdziwego wojownika przystało.
Ale was zgasił, dla mnie takiej rzeczy nie idzie zrobić.
Zamykam.
Przekierowanie