[color=#FF1493]
Nazwa użytkownika zbanowanego: Lyszka123
Jesteś recydywistą?: tak(1)
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ dostałam bana za przyznanie się(....)o 2 w nocy przy czym ostatni raz byłam na serwerze o godz. 19.30(nie posiadam cheatów).
Treść Bana: Przyznanie się do cheatów.
Osoba banująca: _Water_MelonGirl
Serwer: :MineFox.pl
Kto uważa że mam cheaty?
Uważam-1

[/align]
Nie uważam-2

Z tego co wiem jak byłem na serwerze to napisałaś że masz macro więc raczej o to chodzi.
Cytat:[17:54:09] [Client thread/INFO]: [CHAT] [SMLK] (883) Lyszka123 >> mam macro
(15-April-2018 13:45:14)lokwsn napisał(a): [ -> ]https://zapodaj.net/ba7e0faaa2b46.png.html
Jestem graczem, ale to ja ss'a podrzuciłem i jest to ten ss
Przecież wiadomo że to nie prawda,więc po co podrzucasz takie ss?
(15-April-2018 10:46:08)Grzesiek88899 napisał(a): [ -> ]Z tego co wiem jak byłem na serwerze to napisałaś że masz macro więc raczej o to chodzi.
Cytat:[17:54:09] [Client thread/INFO]: [CHAT] [SMLK] (883) Lyszka123 >> mam macro
Potem napisałam kappa, więc trochę słaby powód żeby dać bana.
§1 Ogolne zasady
4.Na serwerze zabrania się posiadania na komputerze wszelkiego rodzaju modyfikacji oraz programów, które wpływają na oszukanie systemu gry, np. nodus, huzuni, xray, wszelkiego rodzaju macro. Przyznanie się do ich posiadania jest równoznaczne z ich używaniem. Zabroniona jest również rozgrywka bez ingerencji gracza (np. kopanie podczas bycia nieobecnym).
5.Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania.
§4 Obowiązki - Rozgrywka na serwerze
8.Użytkownikowi zabrania się pod rygorem całkowitej blokady konta posiadania lub korzystania z wszelkich modyfikacji gry ułatwiających rozgrywkę na serwerze (np. Huzuni, Nodus, Xray i innymi ułatwiającymi rozgrywkę bądź nie wymienionymi w liście modyfikacji dozwolonych). Przyznanie się do ich posiadania jest równoznaczne z ich używaniem. Dozwolonymi modyfikacjami są: Optifine, Minimap, Armor/Effect Status, Replay Mod oraz Shaders.
Prośba o UB raczej do odrzucenia.
Ban w 100% słuszny, każdy żałuje po banie. Było pomyśleć co się pisze i jakie mogą być z tego konsekwencje.