Siemka! To jedna z pierwszych moich propozycji w tym wydaniu a więc:
1.Ulepszenie klasy warlock.
Dodałbym mu emerald set no prot (czyli bez enchantów) albo smoczy set prot 3 lub 4 ponieważ jak wiadomo warlock jest najlepszą klasą zaraz po godzie a gracze bez konta VIP niewiele nim zdziałają.
2. Błąd kuli.
Jak gra się blazem i trzymając kulę kliknie się prawym przyciskiem myszy na blok kula znika z eq a blok zostaje podpalony. Proponuję żeby po takim wypadku kula wracała z powrotem do ekwipunku a klocek przestawał płonąć.
To tyle z mojej strony, czekam na wasze opinie.

wiesz, że wielu się o to ulepszenie warlocka czepia? ale sama w sobie klasa nie ma tylko miecza itd więc nie będzie ulepszana jak to Banan powiedział:
Cytat:gdybym chciał coś takiego wprowadzić dawno bym to zrobił ale nie więc zapomnijcie o tym
i nie jest aż wybitnie mocna. Dzięki kuli ognia warlock może zabić potwora na dystans. Został on zrobiony z myślą o tym że ktoś ma już maczugę i energię to będzie mógł wtedy polepszyć swe ataki niż walczyć samym durandalem. Eliksir warlocka dobrze go ochroni, zalecane na bossy typu mag, blaze, herobrine. Potki warlocka również zalecam do walki z bossami. Co do 2 rzeczy to proszę o naprawienie tego

Jestem na tak. Ale pierwszy pmysł nieco zbyt op, więc możnaby dać mu np. Kolczą zbroję.
Ludzie ja mam wam to cytować w nieskończoność?! Moim zdaniem warlockowi zamiast seta przydałoby się zwiększyć ostrość miecza do 2 bo ostrość 1 z dmg 5 słabsze od miecza woja więc sugeruję to. Dodawania itemów do klasy z pewnością się nie spodziewam. Warlock to mag, a mag ma czary, więc jeśli podejdziemy do tego mniej więcej jak ja możemy i bez emeralda zdobyć fragi. Na początku bitwy warlock powinien starać się o to by z jak najlepszej pozycji zestrzelić wroga swoją kulą ognia. Następnym czynnikiem gry jest już walka z bossami. Na początku powinniśmy starać się zestrzelić bossa lecz w sytuacji gdy bossów jest więcej powinniśmy wypić eliksir i ruszyć w pogoń za bossami UWAGA: nie wchodzimy na strefę zatrucia, bo jak wypijemy mleko i tam wejdziemy zniknie nam czar eliksiru!! Gdy zetkniemy się np. z magiem lub herobrinem powinniśmy wziąć potki i zacząć nimi walić, następnie dobić na końcu przeciwnika durandalem lub kulą ognia (zależy czy wróg ucieka czy jest obok nas). Gdy nadejdzie masakra warlock powinien uciec i znaleźć schronienie, oraz unikać kontaktów okolicznościowych z toksyczną krową, która rozwala mury jak szaleniec z armią dynamitów xddd

Nawet jeśli zginiemy w zwarciu z dużą armią, przy tym sposobie powinniśmy nabić około z 15 - 20 fragów grając bez boskich i emeraldu, jeśli nabiliśmy mniej to oznacza że gody były i ksuły fragi młotkami lub ostrzami xd

Tak mniej więcej ja to widzę, jeśli ktoś się nie zgadza to proponuję mu to powiedzieć wprost z powodami
Nom Przydało by się zwiększyć ostrosc Durandalu bo taki ktoś kto ma Samego Warlocka to mało zdziała bo ja gdy biłęm zombie durandalem to chyba 30ciosów i zombie padł.a Banan Kiedyś Pisał że to bedzię jeden z najlepszych mieczy

Film Szybkiego mógł przysłonić prawdę o durandalu bo okazuję się iż nie jest ten miecz wybitnie dla jakiejkolwiek klasy dobry on mało się nadaje dla kogokolwiek. Fakt faktem, że warlock posiada czary czyni go lepiej uzbrojonym w bronie dystansowo - bojowe

Może szybkiemu się enchanty pomyliły i chciał dać niezniszczalność I ostrość V a nie na odwrót

@Drzewo Śmierci: Najlepszy od końca
Miecz powinni ulepszyć

W porównaniu z bogiem warlock według mnie lami.