MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Minipropozycja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Siemka! To jedna z pierwszych moich propozycji w tym wydaniu a więc:
1.Ulepszenie klasy warlock.
Dodałbym mu emerald set no prot (czyli bez enchantów) albo smoczy set prot 3 lub 4 ponieważ jak wiadomo warlock jest najlepszą klasą zaraz po godzie a gracze bez konta VIP niewiele nim zdziałają.
2. Błąd kuli.
Jak gra się blazem i trzymając kulę kliknie się prawym przyciskiem myszy na blok kula znika z eq a blok zostaje podpalony. Proponuję żeby po takim wypadku kula wracała z powrotem do ekwipunku a klocek przestawał płonąć.

To tyle z mojej strony, czekam na wasze opinie. Smile
wiesz, że wielu się o to ulepszenie warlocka czepia? ale sama w sobie klasa nie ma tylko miecza itd więc nie będzie ulepszana jak to Banan powiedział:
Cytat:gdybym chciał coś takiego wprowadzić dawno bym to zrobił ale nie więc zapomnijcie o tym

i nie jest aż wybitnie mocna. Dzięki kuli ognia warlock może zabić potwora na dystans. Został on zrobiony z myślą o tym że ktoś ma już maczugę i energię to będzie mógł wtedy polepszyć swe ataki niż walczyć samym durandalem. Eliksir warlocka dobrze go ochroni, zalecane na bossy typu mag, blaze, herobrine. Potki warlocka również zalecam do walki z bossami. Co do 2 rzeczy to proszę o naprawienie tego Smile
Jestem na tak. Ale pierwszy pmysł nieco zbyt op, więc możnaby dać mu np. Kolczą zbroję.
Jestem za Wink
Ludzie ja mam wam to cytować w nieskończoność?! Moim zdaniem warlockowi zamiast seta przydałoby się zwiększyć ostrość miecza do 2 bo ostrość 1 z dmg 5 słabsze od miecza woja więc sugeruję to. Dodawania itemów do klasy z pewnością się nie spodziewam. Warlock to mag, a mag ma czary, więc jeśli podejdziemy do tego mniej więcej jak ja możemy i bez emeralda zdobyć fragi. Na początku bitwy warlock powinien starać się o to by z jak najlepszej pozycji zestrzelić wroga swoją kulą ognia. Następnym czynnikiem gry jest już walka z bossami. Na początku powinniśmy starać się zestrzelić bossa lecz w sytuacji gdy bossów jest więcej powinniśmy wypić eliksir i ruszyć w pogoń za bossami UWAGA: nie wchodzimy na strefę zatrucia, bo jak wypijemy mleko i tam wejdziemy zniknie nam czar eliksiru!! Gdy zetkniemy się np. z magiem lub herobrinem powinniśmy wziąć potki i zacząć nimi walić, następnie dobić na końcu przeciwnika durandalem lub kulą ognia (zależy czy wróg ucieka czy jest obok nas). Gdy nadejdzie masakra warlock powinien uciec i znaleźć schronienie, oraz unikać kontaktów okolicznościowych z toksyczną krową, która rozwala mury jak szaleniec z armią dynamitów xddd Smile Nawet jeśli zginiemy w zwarciu z dużą armią, przy tym sposobie powinniśmy nabić około z 15 - 20 fragów grając bez boskich i emeraldu, jeśli nabiliśmy mniej to oznacza że gody były i ksuły fragi młotkami lub ostrzami xd Smile Tak mniej więcej ja to widzę, jeśli ktoś się nie zgadza to proponuję mu to powiedzieć wprost z powodami
(29-July-2015 21:11:54)ironhide napisał(a): [ -> ]Ludzie ja mam wam to cytować w nieskończoność?! Moim zdaniem warlockowi zamiast seta przydałoby się zwiększyć ostrość miecza do 2 bo ostrość 1 z dmg 5 słabsze od miecza woja więc sugeruję to. Dodawania itemów do klasy z pewnością się nie spodziewam. Warlock to mag, a mag ma czary, więc jeśli podejdziemy do tego mniej więcej jak ja możemy i bez emeralda zdobyć fragi. Na początku bitwy warlock powinien starać się o to by z jak najlepszej pozycji zestrzelić wroga swoją kulą ognia. Następnym czynnikiem gry jest już walka z bossami. Na początku powinniśmy starać się zestrzelić bossa lecz w sytuacji gdy bossów jest więcej powinniśmy wypić eliksir i ruszyć w pogoń za bossami UWAGA: nie wchodzimy na strefę zatrucia, bo jak wypijemy mleko i tam wejdziemy zniknie nam czar eliksiru!! Gdy zetkniemy się np. z magiem lub herobrinem powinniśmy wziąć potki i zacząć nimi walić, następnie dobić na końcu przeciwnika durandalem lub kulą ognia (zależy czy wróg ucieka czy jest obok nas). Gdy nadejdzie masakra warlock powinien uciec i znaleźć schronienie, oraz unikać kontaktów okolicznościowych z toksyczną krową, która rozwala mury jak szaleniec z armią dynamitów xddd Smile Nawet jeśli zginiemy w zwarciu z dużą armią, przy tym sposobie powinniśmy nabić około z 15 - 20 fragów grając bez boskich i emeraldu, jeśli nabiliśmy mniej to oznacza że gody były i ksuły fragi młotkami lub ostrzami xd Smile Tak mniej więcej ja to widzę, jeśli ktoś się nie zgadza to proponuję mu to powiedzieć wprost z powodami
O wlasnie Smile Na taka odpowiedz czekalem.. Wink
Nom Przydało by się zwiększyć ostrosc Durandalu bo taki ktoś kto ma Samego Warlocka to mało zdziała bo ja gdy biłęm zombie durandalem to chyba 30ciosów i zombie padł.a Banan Kiedyś Pisał że to bedzię jeden z najlepszych mieczyTongue
Film Szybkiego mógł przysłonić prawdę o durandalu bo okazuję się iż nie jest ten miecz wybitnie dla jakiejkolwiek klasy dobry on mało się nadaje dla kogokolwiek. Fakt faktem, że warlock posiada czary czyni go lepiej uzbrojonym w bronie dystansowo - bojowe Smile
Może szybkiemu się enchanty pomyliły i chciał dać niezniszczalność I ostrość V a nie na odwrót Tongue
@Drzewo Śmierci: Najlepszy od końca
Miecz powinni ulepszyć Tongue W porównaniu z bogiem warlock według mnie lami.
Stron: 1 2
Przekierowanie