MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Może by tak reklama ?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Otóż jak wiemy administrator KalisPro posiada kanał w serwisie YouTube.
Link do kanału : https://www.youtube.com/user/MrKalisPro

Propozycja to reklama mineserwera czyli prezentacja/pro elo edity/jakość a nie pitolenie "cześć, cześć jesteśmy na mineserwerze ....." NIE ! To nie jest normalne ! Potrzeba czasu / zapału / sprzętu.
Czas posiadam zapał tak samo posiadam, lecz 70 fps mi nie ułatwia sprawy, nie ważne, Pro ma kanał jest administratorem i musi rozwalić system !
10 minutowy film z dobrym editem był by najlepszą opcją.
" Plan wydarzeń " można wymyślić potem przenieść na " piksele ".

Kto się zgadza ?!

To tylko propozycja !
Huh, może bym ogarnął jakiś kanał i zmontował, to będzie nawet niezłe doświadczenie. Mikro i słuchawki mam dobre tylko programy i widzów potrzebuję. No i - oczywiście - sam kanał.
Nie ma sensu tym zajmuje sie banan robiac mini gry bądz grajac na nich to jest przyrost graczy...
czas - jest
zapał - jest
sprzęt - jest
odpowiednia ilość fps - jest

Czekam tylko do 1.10 aż mi podkręcą internety i jak będzie wszystko dobrze otwieram kanał i nagrywam bo wiedzę na temat serwerów mam duża więc bez problemu mogę nagrywać poradniki związane z minecraftem instalacja modów/pluginów czy to na serwer czy do klienta, ale to tylko jak będzie dobry internet bo jak nie będzie to nie będę wrzucał jednego filmu na yt cały dzień dosłownie, jak będzie wszystko dobrze to czeka już na mnie Samson G-Track czyli mikrofon pojemnościowy taki jaki posiada banan

[Obrazek: image.php?dm=NFI2]
No i git XD
odpowiednia ilosc fps gdy arih ma 50 to kalis ma 2k B)

FRACAJ NA JUTUBY BO BAN

PS: ARIH I JEGO SYGNA TAKA PRO <3
Przekierowanie