12-April-2018, 22:51:05
Witam.
Otóż dzisiaj na serwerze spotkała mnie niespodziewana sytuacja, gdyż...
Już pewnego razu postanowiłem, że otworzę "publiczną wymieniarkę z NPC", bo przecież na mój rozum, nie bez powodu taka opcja jest w /is settings
Tak więc, zrobiłem składkę, kilka osób się przyłączyło, gdyż to coś nowego...
I tak zarobiłem 40000$ na proszek...
Zacząłem więc budować cały mechanizm, który by pozwolił zamieniać npc, jakby miały "nieciekawą ofertę" i zamienienie ich na innych
Ku mojemu zdziwieniu okazało się, że z osadnikami nie da się wymieniać...
Wkurzyłem się i to niemiłosiernie... Gdyż kilka godzin pracy poszło na marne...
Tak więc... i tutaj moja prośba, jakby można zwrócić kosztu proszku i spawnera (razem 50000$) w ramach "rekompensaty" za moją niewiedzę?
I jeszcze jedna prośba, aby usunąć cały "budynek" wraz z mechanizmami, gdyż budowałem go obsydianu, a wie każdy z was ile czasu zajmuje niszczenie obsa...
Z góry dziękuję, za pomoc i rozważenie mojego problemu.
~ Milans
Otóż dzisiaj na serwerze spotkała mnie niespodziewana sytuacja, gdyż...
Już pewnego razu postanowiłem, że otworzę "publiczną wymieniarkę z NPC", bo przecież na mój rozum, nie bez powodu taka opcja jest w /is settings
Tak więc, zrobiłem składkę, kilka osób się przyłączyło, gdyż to coś nowego...
I tak zarobiłem 40000$ na proszek...
Zacząłem więc budować cały mechanizm, który by pozwolił zamieniać npc, jakby miały "nieciekawą ofertę" i zamienienie ich na innych
Ku mojemu zdziwieniu okazało się, że z osadnikami nie da się wymieniać...
Wkurzyłem się i to niemiłosiernie... Gdyż kilka godzin pracy poszło na marne...
Tak więc... i tutaj moja prośba, jakby można zwrócić kosztu proszku i spawnera (razem 50000$) w ramach "rekompensaty" za moją niewiedzę?
I jeszcze jedna prośba, aby usunąć cały "budynek" wraz z mechanizmami, gdyż budowałem go obsydianu, a wie każdy z was ile czasu zajmuje niszczenie obsa...
Z góry dziękuję, za pomoc i rozważenie mojego problemu.
~ Milans