MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [SKYBLOCK] Problem z mojej niewiedzy?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam.

Otóż dzisiaj na serwerze spotkała mnie niespodziewana sytuacja, gdyż...
Już pewnego razu postanowiłem, że otworzę "publiczną wymieniarkę z NPC", bo przecież na mój rozum, nie bez powodu taka opcja jest w /is settings

Tak więc, zrobiłem składkę, kilka osób się przyłączyło, gdyż to coś nowego...
I tak zarobiłem 40000$ na proszek...

Zacząłem więc budować cały mechanizm, który by pozwolił zamieniać npc, jakby miały "nieciekawą ofertę" i zamienienie ich na innych

Ku mojemu zdziwieniu okazało się, że z osadnikami nie da się wymieniać...
Wkurzyłem się i to niemiłosiernie... Gdyż kilka godzin pracy poszło na marne...

Tak więc... i tutaj moja prośba, jakby można zwrócić kosztu proszku i spawnera (razem 50000$) w ramach "rekompensaty" za moją niewiedzę?

I jeszcze jedna prośba, aby usunąć cały "budynek" wraz z mechanizmami, gdyż budowałem go obsydianu, a wie każdy z was ile czasu zajmuje niszczenie obsa...

Z góry dziękuję, za pomoc i rozważenie mojego problemu.

~ Milans
Sam jestes sobie winny, z jakiej racji ma ktos ci oddawac cos?
Ja sobie winny? Przecież nigdzie nie jest napisane, że z villagerami nie można się wymieniać...

Ja niejednokrotnie pisałem, że będę to robił...

I nikt nie napisał czegoś w stylu: "Milans, ale z villagerami nie da się wymieniać"

Więc w czym rzecz?

Bo zbytnio Ciebie nie rozumiem...

Rzadko Ciebie widuję na skyblock'u więc, proszę, aby wypowiadała się osoba, która gra na tym trybie
Nie widujesz mnie wogole na SkyBlocku bo gramy na innych serwerach.
Jak najbardziej gram na tym trybie
Wyjasnione na Tsie Smile , do zamkniecia.
Zamykam temat. Jednak uważam, ze nie został on wyjaśniony.
Biorąc pod uwagę hasła jakie padają w postach u góry słowo "niedorzeczne" jest zbyt delikatne aby to opisać.

Dlatego chętnie pogadam na TS-ie z tym użytkownikiem.

PS.
Temat villagerów zapisany do poprawienia.
Przekierowanie