MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Znow Bog z renderowaniem Mapy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam znów poraz kolejny mapa sie nie zrenderowala ;O po zabiciu sie gdy mam byc na respie potwrow poprostu tego respa nie ma i spadam i spadam :O

Pisałem juz watek o tym ze mapa sie juz wczesniej nei zrenderowala dobrze i to {chyba} ta sama mapa co wczesniej

Link do wątku: http://mineserwer.pl/Temat-Pomocy-Mapa-sie-rozwalila

Pisze to Bo Banan w tamtym wątku napisał że poprzednio było to 2 lata temu a jakoś nie mineło od poprzedneigo razu 2lata :O moze to jakis problem z ta jedna mapa?

@edit Osoby które nie miały styczności z tym Problemem/Nic nie Wiedzą o tym Prosił bym o nie wypowiadanie się bo komentarze nie wnoszace nic do tematu nie sa tu potrzebne
Siemka Goku Big Grin
Ostatnio też tak miałem ale gdy wyłączyłem minecrafta i włączyłem ponownie wszystko było dobrze.
Wystarczy czekać na odpowiedź administracji Tongue
Tylko chodzi o to ze innym gracza tez sie tak nei renderuje i tez na to narzekaja i sa wiadomosci typu "CO JEST?!" lub "ale bug mapy :O" gdyby tylko po mojej stronie lezal problem to nawet bez reloga by sie obeszlo tylko musial bym zmienic wartosc render distance :O a to widac bylo bo pare innych graczy rowniez zdedalo zemna na tamtej mapie i tez latali latali i wywalalo ich jak mnie na lobby :O
Moim zdaniem to nie wina serwera :/
Jest to po prostu mini lag Tongue
Jak to nie wina serwera? Tygrys pomyśl zanim coś napiszesz ;-; Gracz nie jest w żaden sposób przeszkodzić w generowaniu się mapy-lag serwera... Ja przez prawie 5 lat jestem na tym trybie i ani razu takiego czegoś nie widziałem więc jestem w szoku xD Ale podobno to się trafia raz na milion... więc nie wiem co o tym myśleć.
McTrawaPl ma rację Tongue
Myślę, że ten wątek pozostało tylko zamknąć. Ja nie mam więcej pomysłów. Big Grin
Przepraszam za mini kłopoty.
Przekierowanie