MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: BUG - usunelo item nie dalo pieniedzy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Po wystawiedziu na oferty Amulety sily za 100 000 000 000$ po chwili ktos go kupil a nastepnie nie dostalem pieniedzy moj stan konta nadal wynosil 33 tysiace prosze o naprawnie bugu lub oddanie itemu powiewasz nie jest moja wina to ze item znikna jest to blad trybu i servera.

Nie mam zadnego dowodu na to ale administracja moze sprawdzic moj ekwipunek ze nie posiadam amuletu sily a screenshota nie mialem jak zrobic bo nie spodziewalem sie takiego zwrot akcji.

Server MF
Żaden bug Smile
I od razu oczywiscie z pewnoscia ktos kupil amulet za 100000000000$ Smile pomijajać że nikt takiej sumy nigdy nie miał na serwerze.

Zapewne dales przecinek lub spacje w cenie i wystawiles go za marne grosze i sprzedales pretensje mozesz miec sam do siebie.
sprawdziłem logi i jest tak jak podejrzewałem geniuszu, wpisałeś:

_DaxNexo_ ran the command /sprzedaj 100 000 000000000

wiec sprzedales amulet za 100$, gratuluje.
Wystawilem go za taka kwote powniewasz chcialem sie wymieni za demo klate jezeli juz i dlatego wystawilem to za taka kwote Wink

A co do drugiego to ok dzieki i sory za zawrananie glowy przynajmniej sprawa wyjasniona
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

[Obrazek: f8sEtFt.png]
Przekierowanie