MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: rejestracja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam
Posiadam konto premium i chciałabym rozpocząć gre na tym serwrze lecz niestety już ktoś pod moim nikiem Kamcia zarejestrował się .
Czy jest możliwość usunięcia lewego konta abym mogła się zarejestrować?
pozdrawiam Kamcia
Nie, to tak jakby nick Karol już istniał i inny Karol ( imię ) też chce sie zarejestrowac swoim imieniem - Karol.
Masz pewnie na imie Kamila - bo kamcia. Wiele osób ma tak na imie i pewnie chce miec taki nick w mc lub innej grze.
Nie wiem pomyśl nad nickiem - _Kamcia_ czy coś innego.
Jak masz premium,nick jest zajety, a ta osoba nie kupila zadnych przedmiotow w grze, jest szansa. Zaloguj sie na stronie mojang i podeslij ss'a jak jestes tam zalogowana na maila mineserwer@zarabiam.com. Opisz problem tak samo jak w tym temacie
@up2 jak to nie ? Jeśli ma premium może odzyskać nick http://mineserwer.pl/Temat-Jak-sie-zarej...-minecraft Kalis tutaj wyjaśnia
"Co robić jeśli twój nick jest już zarejestrowany ?
Jest jedna opcja jeśli gracz na Nazwie gracza które posiada premium na minecraft.net i ty jesteś właścicielem tego konta to po rozmowie z administracja serwera zapewnię pomogą ci odzyskać konto, ale jeśli na końce zostały zakupione jakieś usługi to niestety nie ma możliwości oddania ci tego konta"
Moje konto premium nazywa się Kamcia i ja jestem jego właścicielką od grudnia zeszłego roku kiedy to zakupiłam gre minecraft.
Spróbuje wysłac maila może pomoże.
Napisz na email tak jak napisalas. Lub zgłoś się na ts3 do mnie lub daj zdjęcie ze strony mojangu ze masz zarejestrowany Nick

Wysłane z mojego LG G3 przy użyciu lodówki
Witam nadal zero odpowiedzi a szkoda chciałam pograć na tym serwerze.
Żegnam !
Żegnaj! @up2 @up4 @up5 i @up6 napisali ci co zrobic.
Przekierowanie