MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Propozycja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam!
Mam propozycję dot. np. Wojownicy Dusz, WvsP [I,II].
Mianowicie chodzi mi o to, aby:

Raz na miesiąc zrobić dzień, w którym wszystkie boskie bronie oraz klasy by było za darmo (tylko ten jeden dzień).
Niektórzy powiedzą, że po co, a niektórzy powiedzą, że fajne, ale dlaczego uważam, że jest to dobre?
Po pierwsze:
-Skłoniłoby to graczy do kupowania boskich rzeczy
-Gracze wiedzieliby jak dany przedmiot działa, jeśli nie mają ich odblokowanych
-Użytkownicy byliby pewni, jaką broń zakupić w pierwszej kolejności
-Gracze będą mieć świadomość, jak działa dana klasa i jaką kupić w pierwszej kolejności. (Dlatego mówię, że skłoniłoby to graczy do kupowania dolarków, broni boskich oraz klas)
-Przyciągnęłoby to wiele graczy na te właśnie tryby i zachęciło do dalszej gry.

Negatywne cechy?
-Zagroziłoby to lekko ekonomii
-Gracze powiedzą, że nie warto kupować broni, bo ten jeden raz w miesiącu naexpią trochę dolarków.

Co prawda, to prawda, wszystko ma plusy i minusy, jestem za tym, aby wprowadzić to na jakiś okres próbny (o ile się da).

Apeluję, aby spojrzeć na to "z tej innej strony", bo w przeciwnym wypadku możecie tego nie zrozumieć, jak ja to rozumiem.

Dziękuję za przeczytanie moich "wypocin".
Co do WvsP
Problemem nie jest to, że tryb się znudził tylko największym problem zawsze był i będzie wersja 1.7.2-1.7.4 co do tych eventów ja z Youth i bartek2014 myśleliśmy już nad tym, ale nikomu jeszcze zbytnio o tym nie mówiliśmy, bo
A) nie wiadomo czy SzybkiBanan da taką zgodę/możliwość
B) nie wiadomo czy to się uda, bo z technicznej strony to wygląda inaczej niż z pisanej.
a czekamy na to jak upgrade trybów wvsp1, wvsp2 będzie w 100% wprowadzony.
Przekierowanie