MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Tłoki wróg SkyBlock-a !
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Nic nie będę pisał tylko tyle !
Tryb: SkyBlock
Serwer: mineserwer.pl
DOFODY !
Może by tak zakazać stawiania tychże bloków w kopalni za pomocą world guarda? Z tego, co wiem, to jest komenda na to. zaraz poszukam.

Uwaga, znalazłem:
/region flag <nazwa> pistons deny
I do widzenia, tłoki!
Ewentualnie dac nam opa do rozwalania + zabespieczania tych terenow ale wtedy pvp/wyspy jak i inne dodatki dla graczy by byly dla nas zablokowane. Co troche jest glupie no ale.
Teraz to wygląda tak ...
No to do kalisa i zeby opa dal nam i najwyzej bedziemy musieli usunac sie z rankingu jak i z pvp -.-
Chyba jednak lepszy będzie sposób z World Guardem...
bedzie fala skarg na serwer ze kwarc jest tam itp a i tak gracze znajda pomysl a wandem nie mozna zabespespieczyc dokladnie bedzie tak ze nikt nie moze niszczyc ani stawiac blokow -.-
Ale da się zabezpieczyć tylko i wyłącznie przed działaniem tłoków. Ja ogarniam, jak to działa i wiem, że region na wskutek błędu może sam się przesunąć lub zresetować, ale to powinno wystarczyć, jak na razie. Sam weszłem na sky-block się rozejrzeć... Kalis, wiesz, że można tak zrobić również w kopalni VIP? Nie próbowałem, ale jeżeli znajdzie się taka osoba... Dlatego też wnoszę o rozpatrzenie mojej propozycji na równi z propozycją Ariha.
op nigdy nie dostaniecie, zaraz zrobie wam specjalna range + wiec będziecie mieli tam wg we
Naprawione Zamykam
Stron: 1 2
Przekierowanie