MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: "Kradzież"
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Zostałem oszukany na 700k na bestrpg.pl chciałbym się zapytać czy mógłbym jakoś odzyskać tę pieniądze na moje konto gry, nick mam venomezauruz osoba która mnie oszukała no_wiem, pisał żebym kupił mu marchewki za 10 nie zobaczyłem dokładnie na cene i straciłęm tym sposobem 700k
@topic
1) Administracja nie odpowiada za utracone przedmioty.

2)
Cytat:Zostałem oszukany na 700k na bestrpg.pl chciałbym się zapytać czy mógłbym jakoś odzyskać tę pieniądze na moje konto gry
- Gdyby wynikało to z jakiegoś bugu na serwerze, który zostałby przedstawiony, to być może uzyskałbyś te 700k.
3) Nie przedstawiłeś żadnych dowodów, aby ktoś ukradł Tobie w jakikolwiek sposób te 700k. Nikt Tobie nie uwierzy dopóki nie ujrzy dowodów w postaci ss'a/nagrania.
4)
Cytat:osoba która mnie oszukała no_wiem, pisał żebym kupił mu marchewki za 10 nie zobaczyłem dokładnie na cene i straciłęm tym sposobem 700k
- krótko mówiąc, jest to tylko i wyłącznie Twoja wina. Administracja nie będzie Tobie zwracała $ na serwerze tylko dlatego, że popełniłeś głupi błąd podczas kupowania czegoś z ofert. Następnym razem zanim zaczniesz się wymieniać/kupować coś od gracza, to nagrywaj całą sytuację i sprawdź czy ustalona cena/przedmiot zgadza się z wcześniej ustaloną przez was wymianą/propozycją.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie